25 maart 2022 – Alex is de naam, 32 lentes jong en sinds 1 maart in dienst mogen treden voor de nieuwe functie van Business Development Consultant. Van origine kom ik uit Rotterdam, maar ben na 22 jaar in Brabant woonachtig te zijn, een toch wel redelijk bekeerde brabo geworden (ja, ook carnaval vieren hoort daarbij) Ik heb een grote passie voor IT, met name automatiseren en optimaliseren middels deze technologieën. Daarnaast ben ik een fervent liefhebber van gezelligheid en mensen (dat krijg je ervan) en in deze functie kan ik die 2 werelden mijn inziens perfect combineren.

Naast mijn werk ben ik veel bezig met muziek, evenementen en (board) games spelen. Elke maandag komen wij als vriendengroep nu al ruim 5 jaar bij elkaar voor een potje D&D! Verder beoefen ik nog Jiu Jitsu en heb ik een kater die ik heel lief vind.

Een energiek, vrolijk gevoelsmens die graag onder de mensen is. Ik vind het belangrijk om persoonlijke connecties te kunnen maken en in mijn werk mensen verder te kunnen helpen.

Voordat ik bij inQdo Cloud kwam werken ben ik werkzaam geweest als technisch (API) consultant bij een HR/salaris software bedrijf. Ik ben per 1 maart in dienst getreden als business development consultant. In deze rol zal ik verschillende taken gaan vervullen; contract/relatie management, pre-sales activiteiten, vertegenwoordiging en daarnaast interne business processen standaardiseren in samenwerking met collega’s. Na een prettige kennismaking en een fijn gevoel na de daaropvolgende gesprekken hoop ik op die weg verder te gaan. Er valt een hoop nieuwe (AWS) kennis op te doen, klantenrelaties op te bouwen en natuurlijk collega’s te leren kennen. Ik verwacht hier leerzame, leuke ervaringen op te doen en kijk uit naar een leuke samenwerking!

Ik hoop samen met inQdo Cloud en collega’s processen verder te kunnen professionaliseren, de mogelijkheden voor nieuwe en bestaande business te kunnen uitbouwen en onze klantrelaties sterker te maken.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161