Goed nieuws! In juli 2020 heeft inQdo Cloud de Amazon EC2 voor Microsoft Windows Server Competentie behaald. Deze competentie erkent dat wij onze klanten ondersteunen bij het plannen, implementeren, migreren en moderniseren van Windows workloads naar AWS.

Amazon Elastic Compute Cloud (EC2)
De webservice Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) biedt veilige, schaalbare compute capaciteit in de cloud. Het is zodanig ontworpen om het ontwikkelen van workloads makkelijk te maken.

AWS EC2 ondersteunt diverse Windows Server versies vanaf 2003R2 tot aan de laatste versie Windows Server 2019 en heeft een diepe integratie met de andere AWS services.

inQdo Cloud Amazon EC2 Microsoft Windows Server partner

Over het AWS Competentieprogramma

Amazon Web Services (AWS) levert schaalbare, flexibele en kostenbesparende oplossingen voor bedrijven van alle groottes. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competentieprogramma in het leven geroepen. Dit programma helpt bij het identificeren van Consulting- en Technology partners in het Amazon Partner Network (APN) met een brede ervaring en expertise in specifieke industrieën of oplossingen.

Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge validatie van AWS ondergaan. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van technische vaardigheden en bewezen successen bij klanten.

 

Migreer Microsoft workloads met inQdo Cloud

inQdo Cloud kan uw bedrijf ondersteunen bij het implementeren en migreren van uw Microsoft workloads om zo een flexibele, veilige, schaalbare en kosteneffectieve omgeving te bouwen.

Onze LandingZone zorgt voor een snelle start in AWS en onze portal maakt het beheer simpel. De diepgaande AWS en Windows expertise van inQdo Cloud helpt en ontzorgt u bij de technische vraagstukken.

Op zoek naar meer schaalbaarheid, kostenbesparingen of een kortere time-to-market? Van whiteboard-sessie tot implementatie, inQdo Cloud leidt u door de overgang naar de AWS Cloud. We ontwerpen, bouwen en onderhouden hoogwaardige oplossingen op basis van de Amazon Web Services-technologie.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend