Bjarni, Junior DevOps Engineer bij inQdo Cloud

13 december 2021 – Mijn naam is Bjarni, 37 jaar, en ik woon in de mooiste provincie van Nederland: Gelderland. Sinds 2018 woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Arnhem. Na meer dan tien jaar gewerkt te hebben in de GGZ zag ik dat het tijd werd voor een carrièreswitch.

Ik heb altijd al met veel plezier gewerkt met computers. Toen ik in januari besloot om te leren programmeren, kwam ik in een flow terecht waar ik weinig discipline voor nodig had. Als het leren al een wortel is, heb je geen stok meer nodig. Van gratis online cursussen kwam ik terecht bij de cloud. Hier had ik destijds in 2013 al een keer mee gespeeld, maar toen ik zag wat voor groei dit gemaakt had was ik gelijk verkocht.

Ik voelde direct een klik met het team van inQdo Cloud

Naast gezin en werk klim ik graag zonder touw. De bossen in, lezen, films kijken en het verduurzamen van mijn huis zijn hobby’s waar ik me goed mee bezig kan houden. Als ik dan nog tijd over heb kan ik mezelf ook heerlijk verliezen in een goede game.

Toen ik het sollicitatieproces inging voelde ik direct al een klik met het team van inQdo Cloud en blij dat ik onderdeel van dit team ben. Ik ga bij inQdo mijn programmeer skills verder upgraden en ben dankbaar dat ik hier mijn persoonlijke ambities en de doelen van inQdo Cloud verder kan verwezenlijken.

Sinds november ben ik aan de slag gegaan als Junior DevOps Engineer bij inQdo Cloud en heb er erg veel zin in!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161