5 januari 2021 – 10 jaar worden op 1 december 2020 is natuurlijk een bijzondere mijlpaal. We hadden grootse plannen om met het team een weekend weg te gaan en om een knalfeest te geven op kantoor. Wegens COVID-19 kon dit natuurlijk niet doorgaan, maar reden voor een feestje? Dat was er zeker.

Wat zijn we trots op de mooie samenwerkingen & projecten die we de afgelopen 10 jaar zijn aangegaan en op ons fantastische team van collega’s.

Maar één ding was zeker: dit moment konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Op 4 december hebben we gezamenlijk geproost op dit bijzondere moment. Live vanuit een studio hebben onze collega’s Peter, Corné & Kelly samen met Christel de Laat “De Grote Online TV Show van inQdo” gepresenteerd. Het was een mooi feestje! Op naar de volgende 10 jaar.

De aftermovie van de Grote Online TV Show van inQdo

Interview partners

We laten deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. We interviewden de drie partners Peter, Luc & Sander en vroegen ze het hemd van het lijf: over het begin van inQdo, mooie herinneringen en hun volgende ambities. Lees hier het interview.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend