AWS Advanced Consulting Partner

inQdo Cloud is Advanced Consulting partner van Amazon Web Services (AWS). Wij zijn gespecialiseerd in cloudmigraties, creëren van digitale werkplekken, DevOps methode, SAP-workloads op AWS, geven van Immersion Day workshops en het migreren van Microsoft Windows workloads naar de cloud. Daarnaast zijn we AWS Marketplace Consulting partner. Lees hier meer over onze specialisaties.
AWS advanced tier services competencies
Migreren naar een cloudomgeving is een belangrijke stap voor iedere organisatie. Wij helpen organisaties bij de migratie naar de AWS-cloud.
DevOps is onze manier van werken. Wij bieden op maat gemaakte en betrouwbare CI/CD-methoden om producten en diensten te ontwikkelen.
De vrijheid om altijd, overal en vanaf elk apparaat te werken? Met een digitale werkplek op AWS staan uw eindgebruikers centraal. De experts van inQdo Cloud geven u graag advies.
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun zware SAP systemen naar de cloud te verplaatsen. AWS kan een belangrijke rol spelen om uw bedrijfsprocessen verder te structureren en automatiseren.
De AWS marketplace is een digitale softwarecatalogus waarmee u op een eenvoudige manier AWS-gerelateerde diensten en producten kunt vinden, testen, kopen en implementeren. Bekijk hier ons aanbod.
Overweegt u om uw Microsoft Windows-workloads naar de cloud te verplaatsen? inQdo Cloud heeft de juiste kennis om uw Windows workloads te migreren naar de cloud.
Als Immersion Day partner is inQdo Cloud gecertificeerd om op basis van alle content en tools die de experts van AWS ontwikkeld hebben op maat gemaakte technische workshops te geven.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdo Cloud

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161