AWS Marketplace van inQdo Cloud

De AWS marketplace is een digitale softwarecatalogus waarmee u op een eenvoudige manier AWS-gerelateerde diensten en producten kunt vinden, testen, kopen en implementeren. inQdo Cloud is een Advanced AWS Partner en wij helpen klanten bij het implementeren en beheren van software op AWS. De verschillende professionele diensten die wij aanbieden op de AWS Marketplace omvatten:

inQdo Cloud is AWS Marketplace Skilled Consulting Partner (MSCP). Partners die deze kwalificatie behalen, hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle cloud oplossingen aan klanten. De MSCP-aanduiding is exclusief voor AWS Partner Network (APN) adviespartners die op basis van ervaring deze vereisten hebben gerealiseerd.

AWS Partner Marketplace Skilled Consulting

Landing Zone

Workloads migreren naar de cloud? Nieuwe diensten ontwikkelen in AWS? De AWS Landing Zone is het startpunt van uw migratie naar de cloud.

inQdo Cloud Portal

Efficiënt beheer van uw AWS-omgeving? De inQdo Cloud Portal biedt een centrale en eenvoudige interface voor beheer van uw AWS-omgeving.

Cloud Cost Optimization Scan

Wat zijn de maandelijkse kosten van uw AWS-omgeving? Met onze kostenoptimalisatie scan ziet u in één oogopslag waar u kosten kunt besparen.

Cloud Security Scan

Hoe is de beveiliging van uw AWS-omgeving ingericht? Ontdek het met onze AWS Security Scan.

Well-Architected Review

Hoe is uw cloud applicatiearchitectuur ontworpen? Met de Well-Architected Review analyseren onze cloud consultants uw AWS-omgeving op basis van het AWS Well-Architected Framework.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdo Cloud

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161