Vlekkeloos migreren naar de AWS-cloud

De helft van de bedrijven maakt gebruik van de cloud. Migreren van workloads naar AWS is voor veel organisaties een aanzienlijke uitdaging. Dit is waar inQdo Cloud kan helpen. Middels een set van gestandaardiseerde tools, best-practices – en vooral hands-on ervaring – ondersteunen wij elke stap in het proces. Wij zorgen ervoor dat uw migratie naar de AWS-cloud vlekkeloos verloopt.

Wij maken de overgang naar de cloud nog soepeler

inQdo Cloud heeft in 2020 de AWS Migration Competency behaald, een bevestiging van onze ervaringen en expertise in cloudmigraties. AWS Migration Competency Partners bieden oplossingen of hebben diepgaande ervaring om bedrijven te helpen om succesvol over te stappen naar AWS, door alle fasen van complexe migratieprojecten heen. Deze competentie erkent dat wij onze klanten helpen bij het uitstippelen van een duidelijke en uitgebreide migratiestrategie. We maken de overgang naar de cloud dus nog soepeler.

AWS Partner Migration Services Competency
Welke strategie past bij uw migratie?

Daar ondersteunen onze cloudspecialisten u graag in. Het kiezen van een migratiestrategie hangt sterk af van het doel dat u voor ogen heeft. De gekozen methode, complexiteit van de workloads en het niveau van documentatie zijn allemaal kritische factoren die de benodigde inspanning en tijdsplanning van een cloudmigratie bepalen. Daarnaast vereist cloudmigratie uitgebreide kennis van de te migreren workloads & applicaties en vooral een zorgvuldige planning.

Dit is de belangrijkste reden voor onze focus op ‘working together with our customers’ om zo samen, met gedeelde kennis en kracht, applicaties en workloads in AWS te laten landen.

Rehost
Lift & Shift: verplaatsen van workloads naar AWS, zonder veranderingen
Replatform
Tinker & Shift: verplaatsen met specifieke veranderingen in bijvoorbeeld Operating Systems, of keuze voor AWS Managed diensten
Repurchase
Drop & Shop: applicaties vervangen door SaaS of cloud-native varianten
Refactor
Opnieuw bouwen van de applicatie met gebruik van cloud-native en serverless toepassingen
Retire
Workloads die niet meer nodig zijn, denk aan specifieke infra/beheer tools
Retain
Sommige workloads zijn gewoon niet geschikt voor cloud en blijven 'achter' in een hybride omgeving.

Migratiestrategieën: de 6 R’s

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedInTwitterFacebook

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161