De vrijheid om altijd, overal en op elk device te werken

Moderne organisaties verwachten van hun teams dat ze overal en altijd kunnen werken. Teams verwachten naadloos samen te werken over geografische en andere organisatiegrenzen heen. En werknemers verwachten met hun favoriete device toegang te hebben tot de applicaties en gegevens die ze nodig hebben om productief te zijn, waar ze ook zijn.

IT-afdelingen staan onder grotere druk dan ooit om gegevens veilig te houden, kosten te beheersen en werknemers in staat te stellen productiever te zijn. Maar traditionele on-premises tools voor eindgebruikers, zoals Virtual Desktop Infrastructure (VDI), applicatiestreaming en MDM-software (Mobile Device Management), zijn moeilijk te beveiligen, missen vaak flexibiliteit en schaalbaarheid en voldoen niet aan de verwachtingen van een moderne IT-afdeling. Een digitale werkplek in de cloud is het antwoord op deze uitdagingen.

Met een digitale werkplek op AWS:

  • staan uw eindgebruikers centraal;
  • heeft u maximale controle en grip op het bedrijfsapplicatie landschap;
  • staan alle gegevens in een veilige werkomgeving;
  • verbetert u de productiviteit;
  • wordt de IT-afdeling ontzorgt en krijgen ze de mogelijkheid om nog innovatiever te zijn.

Wat kan inQdo Cloud voor uw organisatie betekenen?

Als gecertificeerd AWS Advanced Consulting Partner met de AWS Digital Workplace Competentie ondersteunt inQdo Cloud organisaties die gegevens van apps en devices van eindgebruikers op AWS moeten leveren, beschermen en verkrijgen. De schaalbare cloudomgevingen van AWS geven organisaties maximale flexibiliteit.

Wat als uw medewerkersbestand verdubbelt? Dan denken onze AWS-experts graag met u mee. We leveren diensten die u helpen bij uw strategie, dienstverlening, het beheer van uw infrastructuur en optimalisatie van digitale werkplek technologieën op het AWS-platform. Dit omvat Amazon WorkSpaces, Amazon AppStream 2.0, Amazon WorkDocs en Amazon WorkLink. Onze specialisten kijken continu naar mogelijkheden om de digitale werkomgeving te optimaliseren.

AWS Partner Digital Workplace Services Competency
AWS Digital Workplace biedt:
- veilige, beheerbare services voor cloud desktops
- applicatiestreaming
- mobiele toegang voor interne bedrijfswebsites en web apps
- opslag voor verschillende type data en back-up diensten
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend