Ontdek of uw organisatie klaar is voor de cloud

Cloud computing kan veel voordelen opleveren. Wij helpen u met cloudmigraties, hybride omgevingen, greenfield omgevingen, connectiviteit, cloud-native development en implementaties. Ook geven wij advies over het inrichten van een Cloud Center of Excellence binnen uw onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van cloud computing voor uw onderneming? Onze AWS-consultants adviseren u graag en helpen u de juiste beslissing te nemen.

Een workshop geeft u antwoord op de volgende vragen

  • Is mijn organisatie geschikt om geheel of gedeeltelijk via de de cloud te werken?
  • Welke van onze diensten zijn geschikt voor de cloud?
  • Welke voordelen heeft cloud computing voor onze organisatie en met welke knelpunten moeten we eventueel rekening houden?
  • Wat betekent werken in de cloud voor de werkwijze van mijn medewerkers en wat is er aan training nodig?
Workshop inQdo Cloud
Van workshop naar cloudadvies
Oriëntatie
We starten met een workshop waarin we ons verdiepen in uw organisatie, de huidige IT-omgeving of specifieke workloads. Samen sparren we over het probleem dat u wilt oplossen.
Advies
Het resultaat van de workshop wordt samengevat in een advies met daarin een stappenplan om tot een gedegen oplossing te komen.
Backlog
De resultaten uit de workshop leggen we vast in een backlog met bijbehorende activiteiten. Vanuit een regierol, eventueel samen met uw team, kunnen we deze activiteiten uitwerken en inplannen.
De vervolgstappen
Vervolgens maken we een ontwerp, gaan we aan de slag met de bouw van uw AWS-omgeving, monitoring en beheer en zullen we uw medewerkers trainen.

Benieuwd naar uw cloudmogelijkheden?

Onze cloud consultants helpen u graag verder en nodigen u graag uit voor een kennismaking. Dit kan remote, bij u op locatie, of bij ons op ons centraal gelegen kantoor in Nieuwegein (uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen).

Werkt u al met de cloud? Maak dan gebruik van onze Well-Architected Review waarmee wij uw workloads in AWS scannen, valideren en eventueel optimaliseren op basis van het AWS Well-Architected Framework.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161