Krijg grip op uw clouduitgaven

Hoe is uw AWS cloudomgeving ingericht en wat zijn uw maandelijkse kosten? Met de Cloud Cost Optimization Scan ziet u in één oogopslag op welke onderdelen u kosten kunt besparen.

Binnen AWS kunt u uw cloudcapaciteit op verschillende manieren afnemen, ‘on demand’ (wanneer u het nodig heeft) of bijvoorbeeld via ‘reserveringen’ op basis van uw verwachte uitgaven, tegen een lagere prijs.

De kostenoptimalisatie scan van inQdo Cloud

Wij adviseren om uw clouduitgaven te blijven monitoren: de AWS-experts van inQdo Cloud helpen u hier graag bij. Met onze kostenoptimalisatie dienst zorgen we ervoor dat uw kosten zo laag mogelijk blijven en u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft. De Cost Optimization Scan wordt samen met onze partner CloudCheckr uitgevoerd.

Aan de hand van onze uitgebreide analyse krijgt u concrete aanbevelingen voor uw organisatie. Denk aan het slim afnemen van AWS-diensten, optimaal gebruik van pay-per-use modellen, geoptimaliseerde resources en standaardiseren van workloads en infrastructuur.

Cost Optimization Scan-CloudCheckr
Zo werkt het
Analyse
We scannen uw huidige AWS-omgeving en maken gebruik van een selectie van tools.
Rapport
Een AWS-gecertificeerde consultant controleert de analyse en verfijnt deze. We maken een rapportage op basis van uw organisatie en specifieke situatie.
Advies
U krijgt concrete aanbevelingen voor uw organisatie waarop u kosten kunt besparen.
Vervolgstappen
Gezamenlijk implementeren we de aanbevelingen uit de rapportage en richten uw cloud omgeving zo in dat u continu overzicht en grip houdt op de kosten.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161