Flexibel samenwerken aan uw cloudomgeving

Als alle requirements helder zijn, is het tijd om te starten met de bouw van uw cloudomgeving. inQdo Cloud maakt hierbij gebruik van de agile/scrum-methode. We werken in een aantal korte, overzichtelijke sprints samen met uw team aan het eindresultaat. Deze werkwijze voorkomt fouten, bespaart geld en zorgt voor een snellere doorlooptijd. Bovendien kunnen we snel aanpassingen doorvoeren als omstandigheden en eisen tijdens het project veranderen.

Waarom inQdo Cloud?

inQdo Cloud is AWS DevOps gecertificeerd. Hierdoor zijn wij in staat om samen met uw organisatie applicaties en diensten snel en met een hoge kwaliteit te leveren. En uiteraard delen wij deze kennis met uw team, zodat de continuïteit wordt geborgd. Hierbij zetten wij maximaal in op Infrastructure as Code. Dit gaat uw organisatie helpen.

inQdo Cloud DevOps
Infrastructure as Code
Containers en Containerisatie van bestaande applicaties
AWS Lambda / Serverless
Deployment strategieën en methodes (Serverless Framework / AWS CDK)
Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD)
Kunnen we u helpen?

Onze consultants denken in oplossingen en spreken uw taal. Wij nodigen u graag uit voor een kennismaking. Dit kan remote, bij u op locatie, of bij ons op ons centraal gelegen kantoor in Nieuwegein (uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen).

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161