Maak het beheer van uw AWS-omgeving eenvoudiger

Sneller, goedkoper en veiliger met de AWS cloudtechnologie omgaan? Dat doet u met de inQdo Cloud Portal. Deze portal is speciaal door ons ontworpen om repetitieve taken te verminderen en uw beheerders snel toegang te geven tot de AWS-services die ze nodig hebben om uw omgeving effectief te beheren. Inloggen op verschillende omgevingen en handmatige configuraties zijn hiermee verleden tijd.

Wat doet het?

De inQdo Cloud Portal biedt een web-based grafische interface, waarmee u op een eenvoudige manier veel voorkomende beheertaken binnen uw AWS-omgeving kunt uitvoeren, zonder “verloren” te raken in het oneindig aantal beschikbare services binnen de eigen AWS console. De cloud portal biedt, naast een overzichtelijke grafische interface, ook de mogelijkheid om op basis van tagging de verschillende taken uit te voeren.

Functionaliteiten inQdo Cloud Portal
Back-upservice
Beheerders kunnen eenvoudig back-ups maken, automatisch back-ups configureren met een taakplanner en deze beheren in de cloud.
Scheduling
Planningstool om snel resources te kunnen op- en afschalen. Dit levert kostenbesparingen op.
AWS Digital Workplace beheer
Voor het beheren, implementeren en monitoren van uw AWS Digital Workplace services, Amazon Workspaces en Amazon AppStream 2.0.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161