AWS partner

Amazon Web Services (AWS)

In 2006 begon Amazon Web Services (AWS) IT-infrastructuurdiensten aan bedrijven aan te bieden in de vorm van webservices – nu algemeen bekend als cloud computing. Een van de belangrijkste voordelen van cloud computing is de mogelijkheid om kapitaalkosten vooraf te vervangen door lage variabele kosten die kunnen worden aangepast aan uw bedrijf. Met de Cloud hoeven bedrijven niet langer weken of maanden van tevoren servers en andere IT-infrastructuur te plannen en aan te schaffen. In plaats daarvan kunnen ze binnen enkele minuten honderden of duizenden servers sneller draaien en sneller resultaten leveren.

Vandaag biedt Amazon Web Services een zeer betrouwbaar, schaalbaar, goedkoop infrastructuurplatform in de cloud dat honderdduizenden bedrijven in 190 landen over de hele wereld bedient. Met datacenterlocaties in de VS, Europa, Brazilië, Singapore, Japan, Zuid Afrika, Hong Kong, India, Zuid Korea, Canada, China, Bahrain en Australië profiteren klanten in alle sectoren.

CloudCheckr

CloudCheckr is een AWS Advanced Technology Partner en geeft zijn klanten meer inzicht in het verbruik, de kostenstructuur en de beveiliging van cloudomgevingen. Het platform CloudCheckr is een uitgebreide oplossing voor cloudbeheer waarmee kostenbesparing en beveiligingsoptimalisatie inzichtelijk worden gemaakt.

Dankzij de samenwerking kunt u direct via inQdo gebruik maken van de voordelen van het CloudCheckr-platform. Wij kijken naar uw cloudomgeving en bijbehorend verbruik en geven advies over de inkoop van verschillende Amazon Web Services data sources, zoals Amazon EC2, Amazon S3, Amazon RDS, Amazon VPC, Amazon CloudWatch en AWS CloudTrail. Hiermee kunt u kosten besparen, de efficiëntie verhogen en beveiligingsrisico’s beperken. Dankzij CloudCheckr worden uw factuurgegevens inzichtelijker gemaakt.

Voordelen van het CloudCheckr-platform:

  • Kostenoptimalisatie; alles wat u nodig heeft om kosten te beheren, te optimaliseren en geld te besparen dankzij de aanbevelingen voor de inkoop. Ook de facturen zijn gedetailleerder, waardoor u inzicht krijgt in uw kosten.
  • Cloud security; configuratie, bewaking van activiteiten en IAM-tracking voor de cloud.
  • Automatisering; u hoeft uw cloudgebruik niet meer te schatten. Dankzij de dynamische automatisering weet u wat u gebruikt en nodig heeft in de toekomst.
Cost Optimization Scan-CloudCheckr
Partner inQdo Cloud - Trend Micro

Trend Micro

250+ miljoen end points. Meer dan 500.000 bedrijven wereldwijd. Eén beveiligingssoftwarebedrijf.

Al meer dan 30 jaar is de onwrikbare visie van Trend Micro om de wereld veilig te maken voor het uitwisselen van digitale informatie. Veiligheid is onze hele focus, en dat is te zien. Deze onbevooroordeelde passie heeft onze innovaties geïnspireerd die de slechteriken kunnen bijhouden, ondanks een veranderend IT-landschap, risicovoller gebruikersgedrag en voortdurend veranderende bedreigingen.

De diepte van onze ervaring blijft ongeëvenaard. Van het eindpunt tot het netwerk tot de cloud, we hebben u gedekt met een verbonden verdediging tegen bedreigingen die wordt herkend door analisten, klanten en allerlei soorten goeroes.

Alert Logic

Alert Logic verbindt naadloos haar bekroond beveiligingsplatform, geavanceerde informatie over bedreigingen en deskundige beveiligingsexpert – om 24/7 de beste beveiliging en gemoedsrust voor bedrijven te bieden, ongeacht hun grootte of technologische omgeving.

Meer dan 4.000 organisaties vertrouwen op Alert Logic SIEMless ™ Threat Management om het juiste niveau van beveiliging en compliance-dekking te garanderen tegen lagere totale kosten dan puntoplossingen, SIEM-tools of traditionele leveranciers van beveiligingsuitbesteding. Alert Logic is opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Houston, Texas, met kantoren in Austin, Seattle, Dallas, Cardiff, Belfast, Londen en Cali, Colombia.

Partner inQdo Cloud - Alert Logic
Partner inQdo Cloud - euNetworks

euNetworks

euNetworks is een West-Europese aanbieder van infrastructuurdiensten voor bandbreedte. We richten ons op het leveren van schaalbare, vezelgebaseerde producten en oplossingen aan een klantenbestand dat centraal staat in de technologische transformatie. Onze klanten hebben op glas gebaseerde datacenter-naar-datacenter-connectiviteit nodig, zowel binnen de belangrijkste steden in Europa als tussen deze steden, ter ondersteuning van zowel hun bandbreedtegroei als de prestatie-eisen die hun applicaties eisen. Onze productset Fibre, Wavelengths en Ethernet wordt gebundeld om bandbreedte-oplossingen te bieden voor onze klanten, van euTrade tot Cloud Connect, DC Connect en Media Connect.

Queue-it

Queue-it is de toonaangevende ontwikkelaar van virtuele wachtruimtes waarmee een piek van website- en appverkeer beheerst kan worden door bezoekers in een online wachtrij te plaatsen. Dit krachtige SaaS-platform stelt online ticketverkopers, e-commerce bedrijven, onderwijsinstellingen en openbare diensten over de hele wereld in staat om hun systemen draaiende te houden, bezoekers op de hoogte te houden en belangrijke verkopen en online activiteiten vast te leggen op hun meest bedrijfskritische dagen. Het bedrijf heeft vestigingen in Denemarken, Australië en de Verenigde Staten.

Partner inQdo Cloud - Queue IT
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend