Bespaar kosten met de resell dienst van inQdo Cloud

Niet teveel betalen voor uw AWS clouduitgaven? Eenvoudige administratieve afhandeling? Of andere optimalisaties voor uw facturatie? inQdo Cloud biedt haar klanten de resell van de AWS-diensten aan. Hiermee verzekert u zich van een aantal voordelen: zowel financieel als ter ondersteuning van uw team bij de implementatie en het beheer van uw AWS-omgeving.

Versimpel uw AWS-facturatie

Vaak wordt er voor elke afzonderlijke dienst, wijzigingen in uw producten of data outbound een aparte factuur gestuurd vanuit Amazon Web Services. Wij kunnen ons voorstellen dat u hierdoor het overzicht kwijtraakt. Maar dit kan ook anders. inQdo Cloud kan u hiermee helpen door maandelijks een verzamelfactuur te sturen in euro’s. Hiermee vereenvoudigt u uw administratieve lasten, zonder daarvoor meer te betalen. Daarnaast hanteren we dezelfde prijzen die AWS op haar website publiceert. U betaalt dus niet meer.

inQdo Cloud Reselling AWS-diensten
Voordelen resell dienst

Via onze resell dienst bieden wij ook automatisch ondersteuning op AWS-diensten (support). Afhankelijk van de responstijd en de gewenste frequentie van ondersteuning. Neem contact met ons op om meer over de verschillende support modellen te weten te komen.

Vereenvoudiging van uw administratie
Maandelijkse verzamelfactuur in euro’s
Prijzen gelijk aan AWS. U betaalt niets extra's
Diverse supportmodellen mogelijk
Meer informatie over resell van AWS-diensten?

Omdat inQdo Cloud Advanced AWS partner is, weten wij als eerste van nieuwe AWS-diensten af. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Sneller, beter, lagere kosten? Wij begrijpen uw wensen. Als toegevoegde waarde bieden we aan onze klanten de inQdo Cloud Portal, de standaard versie van CloudCheckr voor kostenoptimalisatie en factuuranalyse, en periodiek een security check zonder additionele kosten.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud together

inQdo Cloud B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161