2 november 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Danielle Koldewijn-Miltenburg. Ik ben 48 jaar en woon samen met mijn gezin in Nieuwegein. Na mijn studie ben ik begonnen op een crediteurenafdeling, maar inmiddels heb ik mezelf door ontwikkeld als financieel allrounder. Ik vind het leuk om in de cijfers te duiken nadat alle basisstukken zijn verwerkt in de administratie.

De IT wereld is voor mij nieuw, ook al was mijn vader er bekend mee, ik zal nog veel moeten leren. Na een warm welkom van mijn collega’s ga ik stap voor stap aan het werk om het bedrijf en mijn functie door en door te leren kennen. In de toekomst hoop ik als de financiële duizendpoot te werken en mijn collega’s wat inzicht mag meegeven over de financiële administratie.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161