inQdo in Nieuwegein (omgeving Utrecht) is op zoek naar een proactieve support consultant met bovengemiddelde interesse in DevOps.

Wat ga je doen?

Het enthousiaste team van inQdo levert innovatieve integratie- en AWS-cloudoplossingen aan uiteenlopende organisaties. Voor het inQdo integration team zijn we op zoek naar versterking, een support engineer die de continuïteit van de diensten van inQdo gaat waarborgen. Je voert actief beheer uit op de omgevingen van de klant waar inQdo verantwoordelijk voor is. Dagelijks houd je de voortgang van de meldingen bij, je analyseert deze en problemen pak je proactief op. Daarnaast help je mee om Service Level rapportages op te stellen en te versturen naar de klant. Uiteindelijk denk je ook mee over structurele verbeteringen. inQdo Integration ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt werkende integraties tussen applicaties op basis van het inQdo connect-platform, gebruikmakend van Software AG-technologie. Onze organisatie is constant in ontwikkeling om altijd de beste en nieuwste oplossingen te kunnen bieden gebruikmakende van de nieuwste technieken.

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren ben je altijd op de hoogte van wat er bij je klanten speelt. Je bent van nature nieuwsgierig, wil weten wat er speelt en krijgt er energie van om problemen op te lossen. Ben jij communicatief sterk, analytisch en leergierig? Dan is dit je kans!

Dit breng je mee

Je hebt een oog voor detail en werkt secuur. Niets ontgaat jou! Jij beschikt over een probleemoplossend vermogen, bent communicatief sterk en klantvriendelijk. Het team van inQdo in Nieuwegein is 100% toegewijd, het is daarom belangrijk dat je goed in een team kan werken en altijd het beste uit jezelf wil halen! Je bent enthousiast om aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen in het IT-vakgebied

Daarnaast heb je:

  • Affiniteit en interesse met IT, dit is terug te zien in je studiekeuze of werkervaring;
  • Ervaring met webdevelopment bijvoorbeeld Java (een pre)
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen;
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit bieden we jou

inQdo biedt een fijne werkplek met ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren over het vak. Er worden verschillende opleidingen aangeboden zodat je je soft en hard skills kunt verbeteren. Zo zijn er de mogelijkheden om binnen enkele maanden al te beginnen aan een cursus WebMethods. Door de informele manier van communicatie is het team van gedreven experts een gezellige plek om te werken.

Bedrijfsprofiel

Vanuit onze passie voor IT en innovatie, hebben we inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een team van experts. Onze drijfveer is het leveren van innovatieve cloud- en integratieoplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten. Projecten en beheer, samen met de klant. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met ons enthousiaste team in Nieuwegein helpen we klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link of mail naar Bela@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bela Dijkman via (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend