Logo inQdo Cloud

29 september 2022 – Mijn naam is Eelco de Vries. Ik ben even weg geweest bij inQdo, maar toch weer teruggekomen..

Sinds enkele decennia ontwerp en maak ik software. De laatste jaren was dit voornamelijk in de context van AWS Cloud. Kenmerkend aan mij is, dat ik een nieuwe opdracht kritisch bekijk, analyseer en een ruime hoeveelheid vragen stel, voordat de software ontwikkeling begint. Dit helpt enorm om het juiste te kunnen bouwen. De leukste onderwerpen zijn voor mij, die met de meeste complexiteit en diversiteit. Kortom, ik leer graag iets nieuws.

Sommige klanten zullen mij nog kennen, want ik ben terug bij inQdo, na een uitstapje van ruim twee jaar, waarin ik een rol als data scientist en operations researcher heb vervuld.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst buiten door tijdens een licht sportieve activiteit, zoals wandelen, fietsen of iets op het water. Dit wissel ik graag af met een (vegetarische) maaltijd en een non-alcoholisch drankje of ik ga hard-core bankliggen met mijn kat.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161