Sinds 13 juli 2020 is inQdo Cloud officieel een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om mbo-studenten van een volwaardige leerplek te voorzien en de juiste begeleiding te bieden.

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en expertise te delen met de studenten, maar ook om ze te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten. Studenten hebben een frisse kijk en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee. Zo dragen we kennis over aan de nieuwe generatie en steunen wij de toekomst van ons vakgebied.

SSB erkend leerbedrijf

Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

inQdo Cloud werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

Ben je IT-student en zoek je een bedrijf voor praktijkopleiding? Bij ons krijgen studenten vanuit de opleiding Software Developer of andere IT-gerelateerde opleidingen de kans om tegelijkertijd te leren en praktijkervaring op te doen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend