Fadi Toma-onze nieuwe collega bij inQdo Cloud

Ik ben Fadi, 27 jaar en woon in Hilversum. Sinds mijn 14e woon ik in Nederland, maar oorspronkelijk kom ik uit Irak. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, vooral om nieuwe culturen en plekken te ontdekken. Ook spendeer ik graag tijd met vrienden en familie.

Momenteel zit ik in het tweede jaar van de opleiding Applicatieontwikkeling. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik 7 jaar in de retailsector gewerkt als Sales Advisor en een tijd als iOS Technicus. Gedurende deze periode heb ik gemerkt dat ik mezelf meer wilde ontwikkelen en dat mijn werkelijke interesse lag bij het programmeren. Na een tijd te oriënteren heb ik uiteindelijk gekozen voor de opleiding Applicatieontwikkeling om mijn kennis in het programmeren te vergroten.

Bij inQdo kan ik mijn doelen behalen

Sinds 1 september ben ik een leerwerktraject gestart bij inQdo Cloud waarbij ik zowel theoretisch als in de praktijk bezig zal zijn. InQdo sprak mij erg aan op meerdere vlakken; de leuke sfeer die er hangt en de kans om mijn uiteindelijke doel te behalen. Mijn doel is om mede door het leerwerktraject bij inQdo Cloud mijn opleiding met succes af te ronden.

In de tijd dat ik in het leerwerktraject zit zal ik het Cloud team gaan versterken. Ik verwacht dat ik veel van de collega’s bij InQdo zal leren en mezelf verder kan ontwikkelen. Ook hoop ik zelf veel te kunnen bijdragen en nieuwe kennis vanuit mijn opleiding te delen in het team. Ik kijk ernaar uit om iedereen beter te leren kennen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend