Fred Bruis, Teammanager Operations inQdo

12 oktober 2021 – Als inQdo’s nieuwste aanwinst stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Fred Bruis en inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de wondere wereld van de ICT. Sinds 1 oktober ben ik de nieuwe Teammanager Operations. Ik woon sinds 1,5 jaar in Culemborg met mijn partner en drie kinderen maar ben een geboren en getogen Utrechter in hart en nieren (en ja dat hoor je zo nu en dan wel).

In mijn privétijd ben ik vooral druk met mijn gezin. Wij houden ervan om eropuit te gaan; wandelen, restaurants en bezoekjes aan vrienden en/of familie. Ik ben een echte voetbal en F1-liefhebber en deins er niet voor terug om midden in de nacht voor een F1-race mijn bed uit te komen!

“Bij inQdo denk ik dat ik mijn laatste stap in mijn ICT-carrière heb gevonden”

Begonnen als helpdeskmedewerker heb ik in ruim 20 jaar van de vele facetten van dit mooie vak mogen genieten, van programmeur, infrastructuur engineer tot en met Teammanager.
Vele jaren aan de voorkant van de techniek gewerkt en de laatste 7 jaar aan de achterkant. Al die jaren heb ik mij met plezier en toewijding in de detachering bewogen, maar de laatste tijd bekroop mij steeds meer het gevoel dat ik toe ben aan een volgende en wellicht laatste stap in mijn ICT-carrière; deel uitmaken van een professioneel en ambitieus bedrijf met een missie en visie. Bij inQdo denk ik dat gevonden te hebben en voelde ik tijdens de sollicitatiegesprekken al de fijne bedrijfscultuur en dito collega’s.

Ik kan niet wachten om een toegevoegde waarde te kunnen leveren aan de verdere professionalisering van Operations binnen inQdo. Datgene kunnen doen waar we goed in zijn; focus op integratie oplossingen, verder ontwikkeling van ons integratieplatform inQdo connect op moderne AWS-cloudtechnologie en het uitbreiden van onze clouddiensten… zeg nou eerlijk, wie loopt daar nou niet warm voor?

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161