-persbericht- Nieuwegein, 13 oktober 2020 – inQdo Cloud B.V. heeft de Amazon Web Services (AWS) Migration Competency behaald. Peter Perebooms, partner bij inQdo Cloud: “We zijn ontzettend trots dat we deze competentie hebben behaald. Nu zijn we nog beter in staat om onze klanten een naadloze overgang naar de cloud te bieden.”

AWS bouwde zijn wereldwijde AWS Partner programma (APN) om klanten te koppelen aan bedrijven die een bewezen staat van dienst hebben met het AWS cloud computing platform. Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge validatie van AWS ondergaan. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van praktijkervaring, technische vaardigheden en bewezen successen bij klanten tijdens verschillende migratiefases.

inQdo_AWS Consulting Partner

Een soepele overgang naar de cloud

AWS Migration Competency Partners bieden oplossingen of hebben diepgaande ervaring om bedrijven te helpen om succesvol over te stappen naar AWS, door alle fasen van complexe migratieprojecten heen. Perebooms: “Deze competentie erkent dat wij onze klanten helpen bij het uitstippelen van een duidelijke en uitgebreide migratiestrategie. We maken de overgang naar de cloud voor hen dus nog soepeler.” Dit is overigens niet de eerste competentie die inQdo Cloud heeft behaald. Naast de Migration Competency heeft het bedrijf ook de DevOps, Digital Workplace (End User Computing), EC2 en SAP competentie in handen.

Om deze status te ontvangen, moeten APN-partners een strenge validatie van AWS ondergaan. Daarnaast worden zij beoordeeld op het gebied van technische vaardigheden en bewezen successen bij klanten.

 

De juiste kennis in huis

inQdo Cloud helpt klanten om applicaties te ontwerpen, migreren, bouwen en deployen op het AWS-platform. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in solution architectuur ondersteuning, alliance support en technische trainingen. De medewerkers hebben diverse technische en business certificeringen behaald zodat het bedrijf de status van Advanced Consulting Partner kon behalen. “Ons uiteindelijke doel is om klanten een naadloze overgang naar de cloud te bieden. Wij zorgen voor een superieure ondersteuning aan onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op wat voor hen het belangrijkst is: de eigen business.”

Cloudoplossing Amazon Web Services

Steeds meer bedrijven werken ‘in the cloud’. “Met cloudoplossingen heb je geen investerings- en onderhoudskosten voor hardware. Bovendien biedt Amazon Web Services een kant en klare cloudoplossing, je hoeft het wiel dus niet zelf uit te vinden. Binnen die oplossing installeer je je eigen software en meer of minder capaciteit regel je bij wijze van spreken met een druk op de knop. AWS zorgt ervoor dat de infrastructuur op orde is en blijft. inQdo Cloud houdt de systemen up-to-date.”

 

Persvragen

Meer informatie? Neem contact op met Peter Perebooms via (085) 201 11 61 of info@inqdo.com.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend