inQdo in Nieuwegein groeit hard en zoekt developers die mee willen groeien! Bij inQdo Integration (omgeving Utrecht) werken er teams van integratie-experts aan nieuwe of bestaande interfaces en api’s. Hiermee creëren ze de ideale oplossing voor bedrijven met een snelgroeiend of complex IT-landschap.

Binnen de DevOps-teams is er ruimte om junior ontwikkelaars op te leiden. Desondanks liggen er ook meer dan voldoende uitdagingen voor de ervaren integratiespecialisten. De development teams ontwikkelen in de Software AG webMethods suite en eigen integratieplatform gehost op AWS. webMethods ondersteunt Flow en Java, waarbij inQdo tracht zoveel mogelijk in Flow te realiseren in verband met onderhoudbaarheid en leesbaarheid. Daarnaast worden zoveel als mogelijk gangbare architectuurprincipes toegepast. Als beginnende developer krijg je direct veel zelfstandigheid en vrijheid, maar tegelijkertijd krijg je ook goede begeleiding bij de uitdagingen die je tegenkomt.

Integratieprojecten

Nu ben je vast nieuwsgierig geworden naar de projecten die inQdo uitvoert. Om je een idee te geven volgen hier een paar voorbeelden van projecten die door inQdo zijn uitgevoerd: de realisatie van een dedicated integratieplatform bij De Efteling, transitie naar de cloud voor Pon, een grootschalig migratieproject bij de Universiteit van Amsterdam, en de inbreng van inQdo bij het succesvolle integratieproject bij Mediq. Lees hier meer over projecten!

“People won’t have time for you if you are always angry or complaining.” – Stephen Hawking

Dit breng je mee

inQdo is op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. Je bent een toegewijd en energiek persoon en wil jouw skills gebruiken om iets moois te bouwen met je team. De producten die inQdo gebruikt zijn gebaseerd op technieken van webMethods en Amazon Web Services, dus het is belangrijk dat je gevoel hebt voor techniek of een opleiding in een technische richting hebt gedaan.

Daarnaast heb je:

  • Affiniteit en interesse met IT, dit is terug te zien in je studiekeuze of werkervaring;
  • Ervaring met (web) development is een pré (Java);
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen;
  • Een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit bieden we jou

Een fijne werkplek in Nieuwegein binnen een transparante, open en platte organisatie. Je gaat werken met de allerbeste (en al zeggen ze dat zelf) en allerleukste collega’s. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren over het vak. Er worden verschillende opleidingen aangeboden zodat je je soft- en hard skills kunt verbeteren. Je zult snel beginnen aan een cursus webMethods om de basis onder de knie te krijgen. Je gaat leren en jezelf ontwikkelen in een beschermde omgeving begeleid door collega’s uit het DevOps-team en uit het veld. Door de informele sfeer is het team van gedreven experts een gezellige plek om te werken.

Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
  • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
  • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Meerdere personeels- en teamuitjes per jaar (heb jij nog iets wat op je lijstje staat?).

Bedrijfsprofiel

Vanuit onze passie voor IT en innovatie, hebben we inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een team van experts. Onze drijfveer is het leveren van innovatieve cloud- en integratieoplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten. Projecten en beheer, samen met de klant. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland. Maak kennis met het team!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar lars@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo Integratie bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo Integratie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend