inQdo heeft op 25 februari 2021 opnieuw haar ISAE 3402 type II-certificering ontvangen. We hebben het certificaat voor het vierde jaar op rij behaald en daar zijn we erg trots op. inQdo is in de certificering begeleidt door de organisatie Risklane. De audit is uitgevoerd door Conclude Accountants.

Waarom ISAE 3402 type II-certificering?

Organisaties die hun IT-gerelateerde processen aan inQdo uitbesteden, verwachten naast een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening, ook een garantie op veiligheid. Met het opnieuw behalen van de ISAE 3402 type II-certificering laten we zien dat wij aan deze verwachtingen voldoen.

inQdo opnieuw ISAE-3402 type 2 gecertificeerd

Halfjaarlijkse toetsing

Elk half jaar wordt opnieuw bekeken via een externe audit of wij voldoen aan de ISAE-eisen. Deze grondige audit controleert of onze dienstverlening voldoet aan de juiste eisen op het gebied van risicomanagement, interne processen of bijvoorbeeld data integriteit. Zo blijven wij én onze klanten verzekerd van het behoud van de gestelde kwaliteitsnormen.

Peter Perebooms, Partner bij inQdo:

“Wij zijn er trots op dat we de certificering wederom behaald hebben. Het gaat natuurlijk niet om het papiertje. De kwaliteit die we aan onze klanten leveren, komt namelijk voort uit de inzet van onze collega’s. We zijn continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en deze certificering bevestigt hun toewijding. Ik ben erg trots ons team.”

Wat is ISAE 3402 type II?

ISAE 3402 is een internationale standaard die aangeeft dat een serviceorganisatie de taken die ze verricht voor derden, op een goede en gecontroleerde wijze uitvoert. Om dit te beoordelen, controleert een externe auditor in een afgebakende periode (de beheersing) van de processen en security maatregelen van de betreffende organisatie.

In dit rapport staat bijvoorbeeld hoe wij omgaan met veiligheid, wie er toegang heeft tot informatie van derden, en welke maatregelen wij hebben getroffen om misbruik van gegevens te voorkomen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend