2 november 2020 – Dankzij de groei van afgelopen jaren heeft inQdo in oktober 2019 gekozen voor het sterker positioneren van haar twee activiteiten: inQdo B.V. voor integratieoplossingen en inQdo Cloud B.V. voor AWS-cloudoplossingen. Ook is er destijds gekozen voor het aanstellen van een managementteam met daarin de business lines managers cloud en integratie en de manager business support. Nu een jaar verder, hebben we nog een stap gezet in onze transitie.

inQdo zet volgende stap in haar transitie

Business support direct onder aansturing manager business lines

Ons doel is om ons te concentreren op onze kernactiviteiten, daarom is vorig jaar besloten om de integratie- en cloudactiviteiten onder te brengen in twee resultaatverantwoordelijke eenheden onder aansturing van een manager business line. Het afgelopen jaar hebben zij een stevig fundament neergelegd voor beide business lines daar zijn we trots op. Om ons effectiever te maken, de continuïteit te borgen en verder te kunnen groeien is besloten dat business support direct onder aansturing van de manager business lines gaan vallen. Dit proces is door de coronacrisis versneld gegaan.

Deze wijziging heeft ertoe geleid dat Pieter Smit ervoor heeft gekozen zijn carrière elders voort te zetten. Via deze weg willen we Pieter nogmaals bedanken voor zijn enthousiasme en betrokkenheid in zijn rol als management consultant en manager business support.

Vanaf nu bestaat het managementteam van inQdo uit twee personen, Dennis van Bavel, manager business line cloud en Oscar Thomas, manager business line integratie. We hebben er alle vertrouwen in dat we met Oscar en Dennis een nog efficiënter en effectiever managementteam hebben.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend