inQdo groeit! En met die groei worden de financiële- en personele zaken complexer. inQdo is daarom op zoek naar een backoffice medewerker (24 – 32 uur). Iemand die het leuk vindt om naast de administratie ook uiteenlopende nieuwe projecten op te pakken ter ondersteuning van de gehele organisatie. Initiatief en assertiviteit wordt daarom erg gewaardeerd.

Als administratief medewerker zorg jij ervoor dat de financiële- en projectadministratie klopt. Je maakt projecten, abonnementen en inkoopfacturen aan in Exact Online, zorgt ervoor dat de medewerkers hun uren tijdig hebben ingediend en de teamleads de uren hebben goedgekeurd. Dan kun jij aan de slag met de facturatie. Daarnaast help je jouw collega’s met uiteenlopende zaken zoals declaraties en het plaatsen van bestellingen van kantoorbenodigdheden tot regelen van leaseauto’s. Nadat je goed bent ingewerkt word je ook verantwoordelijk voor het maken van de maand- en kwartaal rapportages. Je gaat hierbij het management met woord en daad ondersteunen en helpt daarnaast projectleiders met specifieke voortgangsrapportages voor klantopdrachten.

Behalve de financieel administratieve kant is er bij inQdo altijd wat te doen. Van het organiseren van de personeelsbijeenkomsten, het faciliteren van personeelsuitjes (virtueel of fysiek) tot het organiseren van klantendagen en het staan op Branche specifieke-events. Ook doen we graag iets extra’s voor de medewerkers, het bieden van goede faciliteiten op kantoor en oog hebben voor lief en leed. Wanneer je uit dit soort zaken plezier haalt en ook graag je inbreng geeft, dan pas jij helemaal bij inQdo!

Dit breng je mee

Als administratief medewerker ben je een kei in plannen en organiseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt pragmatisch en nauwkeurig en beschikt over een flinke dosis eigen initiatief. Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor je werkzaamheden en maak je deze snel eigen.

Daarnaast heb jij:

  • Een relevante opleiding afgerond (gericht op financiële administratie);
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van Microsoft Office (in het bijzonder Excel) of Google Sheets;
  • Kennis van Exact Online is een pre;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Dit bieden we jou

We bieden je een leuke, afwisselende baan aan met alle ruimte om je te ontwikkelen. Een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je gaat werken met de allerbeste (en al zeggen we dat zelf allerleukste) collega’s. Daarnaast bieden we:

Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
  • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een telefoon of iPad;
  • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Meerdere personeelsuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

inQdo is een leuk it-bedrijf dat is opgericht in 2010. Het team bestaat uit 38 collega’s: voornamelijk consultants die zich richten op applicatie integratie of cloud dienstverlening. Jij zal samenwerken met je collega die zich focust op financiën en HR. Samen verzorgen jullie de backoffice-support!

Bekijk onze website om een goed beeld te krijgen van wat we doen en maak kennis met het team!

Interesse?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via Britt@hupp.nl of (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend