Wat ga je doen?

Als AWS Cloud Engineer bij inQdo Cloud ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de Amazon Web Services omgevingen van jouw eigen klantenportfolio! Heb jij ervaring met óf een bovengemiddelde interesse in Cloud infrastructuren? Bij inQdo krijg je de mogelijkheid je continu te blijven ontwikkelen in de nieuwste technieken.

inQdo Cloud is een gezellige organisatie, een betrokken team, dat klaarstaat voor elkaar. Als engineer binnen het Cloud team ga je vanuit het kantoor in Nieuwegein (regio Utrecht) én op locatie werken aan innovatieve cloudoplossingen. Voor klanten uit diverse branches worden oplossingen op basis van de Amazon Web Services-technologie ontworpen, gebouwd en onderhouden. De DevOps Engineer die we zoeken gaat onder andere de volgende taken uitvoeren:

 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe projecten bij klanten en blijft verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van hun omgevingen.
 • Je configureert en ontwikkelt een sterk geautomatiseerde infrastructuur en helpt klanten door verbeteringen door te voeren en nieuwe oplossingen aan te dragen.
 • Natuurlijk bied je ook ondersteuning, analyseer je complexe problemen en los je deze op.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste specialist met een sterke basis als DevOps engineer. Je bent zeer gemotiveerd en leergierig, gezien de snelheid van de ontwikkelingen in Cloud Computing. Je wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent, je bouwt makkelijk een band met je klanten op om tot het beste resultaat te komen. Wat je doet, doe je met overtuiging!

Daarnaast heb jij:

 • 3+ jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met DevOps practices (Automations, CI/CD, GitOps);
 • Ervaring met Infra as Code (AWS CDK, CloudFormation, Terraform) is een pre;
 • Ervaring met Cloud providers (AWS / GKE / Azure) is een grote pre en bij voorkeur kun je goed overweg met code in bijvoorbeeld Python, Go, Javascript/Typescript en scripten met Bash/Powershell;
 • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.

Dit bieden we jou

Leren, groeien en werken met de nieuwste technieken binnen een gedreven team! De enthousiaste en gedreven engineer krijgt bij inQdo alle ruimte om zich te ontwikkelen. Wij bieden een fijne werkplek binnen een transparante, open en platte organisatie. Je werkt voor en regelmatig bij je klanten en kan op het kantoor in Nieuwegein altijd terecht om te sparren, leren én een gezellig potje pool of FIFA.

Daarnaast bieden wij:

 • Een concurrerend salaris met eventuele winstdeling voor het hele team;
 • Pensioenregeling en leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • Verschillende opleidingen zodat je je soft skills en hard skills kunt verbeteren;
 • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Meerdere personeelsuitjes per jaar.

Bedrijfsprofiel

Vanuit de passie voor ICT en innovatie, is inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een professioneel team van experts. Drijfveer is het leveren van innovatieve cloudoplossingen op basis van de Amazon Web Services-technologie. Projecten en beheer, samen met de klant. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Laat dan je CV met motivatie achter via onderstaande link. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via Britt@hupp.nl of (013) 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp IT Careers ondersteunt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. Sollicitaties worden direct gedeeld met inQdo.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend