Financieel administratief medewerker (24 uur)

inQdo groeit! En met die groei worden de financiële- en administratieve zaken complexer. inQdo is daarom op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 24 uur per week. Iemand die het leuk vindt om met cijfers en deadlines te werken.

 

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker zorg jij ervoor dat de financiële- en projectadministratie van de inQdo groep klopt. Je maakt projecten, abonnementen en inkoop- en verkoopfacturen aan in Exact Online, zorgt ervoor dat de medewerkers hun uren tijdig hebben ingediend en de teamleads de uren hebben goedgekeurd. Dan kun jij aan de slag met de facturatie. Daarnaast voer je natuurlijk de werkzaamheden uit die horen bij de functie van financieel administratief medewerker, zoals het verzamelen en verwerken van alle financiële gegevens in de boekhouding en het opzetten, beschrijven en beheersen van de financiële processen. Je gaat aan de slag met onze debiteuren en crediteuren, verzorgt de belastingaangifte en controleert en verwerkt de bankafschriften. Je bent niet bang om een keer een klant of collega aan te spreken als er iets mis is gegaan met een betaling.

 

Naast de financiële kant zijn er ook andere administratieve werkzaamheden. Zo help je jouw collega’s met uiteenlopende zaken, zoals declaraties en het plaatsen van bestellingen van kantoorbenodigdheden. Nadat je goed bent ingewerkt word je ook verantwoordelijk voor het beschrijven en up-to-date houden van de financiële processen en het maken van de maand- en kwartaalrapportages. Je gaat hierbij het management met woord en daad ondersteunen en helpt daarnaast projectleiders met specifieke voortgangsrapportages voor klantopdrachten. Daarnaast ondersteun je de accountant met het voorbereiden en verwerken van de jaarrekeningen. Het mooie aan deze functie is dat jij zelf, samen met inQdo de functie vorm gaat geven. Wij willen verder groeien, daarvoor zijn de juiste financiële beslissingen nodig. Jouw input wordt daarom erg gewaardeerd! Heb jij de ambitie om door te groeien naar meer verantwoordelijkheid en zie jij het zitten om door te groeien naar financieel controller, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt over de financiële processen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit breng je mee

Als financieel administratief medewerker werk je nauwkeurig, accuraat, ben je een procesdenker en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt pragmatisch en beschikt over een flinke dosis eigen initiatief.  Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor je werkzaamheden en maak je deze snel eigen.

Daarnaast heb jij:

 • Een relevante opleiding afgerond (gericht op financiële administratie);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van Microsoft Office (in het bijzonder Excel) of Google Sheets;
 • Kennis van Exact Online is een pré, van een financieel pakket is een must;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

We bieden je een leuke, afwisselende baan aan in een platte organisatie, met alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij zorgen voor een fijne werkplek in Nieuwegein, waar je samenwerkt met de beste en leukste IT-collega’s.

Daarnaast bieden we:

 • Marktconform salaris en een pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
 • Jaarlijks een opleidingsbudget;
 • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations, simracers en borrels in onze recent vernieuwde bar en huiskamer en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken (we bieden ook thuiswerkvoorzieningen aan);
 • Meerdere personeels- en teamuitjes per jaar en dit jaar een workation naar de Ardennen;
 • Winstdeling bij een goed resultaat.

 

Bedrijfsprofiel

Simplifying Cloud & Integration Together – inQdo is een IT-bedrijf dat is opgericht in 2010. Het team bestaat uit 45 collega’s: voornamelijk consultants die zich richten op applicatie-integratie of de Cloud dienstverlening. Jij gaat samenwerken met je collega die de focus gaat verleggen van financiën naar HR. Samen verzorgen jullie de backoffice-support!

Ook werk je samen met de voor financiën en procesaudits verantwoordelijke partner.

Bekijk onze website om een goed beeld te krijgen van wat we doen en maak kennis met het team!

 

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar eline.vanvliet@inqdo.com.
Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Eline van Vliet op nummer 085 201 11 61.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend