Medewerker Marketing & Events bij inQdo (part-time 24 uur/week)

inQdo in Nieuwegein is op zoek naar een Marketing & Events medewerker. Het enthousiaste team van inQdo levert innovatieve cloud- en integratieoplossingen voor bedrijven. Zo helpen wij onze klanten bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het realiseren van hun digitale ambities.

Als Medewerker Marketing & Events ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de marketing- en evenementenactiviteiten van inQdo, zowel intern als extern. Jij vind het leuk om creatief bezig te zijn, bent communicatief sterk en weet hoe je onze doelgroep kunt bereiken en aanspreken. Je werkt nauw samen met onze sales en marketingmanager en ondersteunt hen bij het ontwikkelen van marketingcampagnes en het genereren van leads.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van interne events en activiteiten voor onze medewerkers. Denk hierbij aan teambuilding activiteiten, borrels, uitjes en andere sociale activiteiten die bijdragen aan de sfeer en cultuur binnen ons bedrijf. Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij bieden onze medewerkers ook de mogelijkheid om op workation te gaan. Dit houdt in dat we met het hele team naar het buitenland gaan om daar te werken, te leren en te ontspannen. Jij bent de drijvende kracht achter deze activiteiten en zorgt ervoor dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij inQdo.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar iemand die:

 • Een afgeronde HBO-opleiding heeft, bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of evenementenorganisatie;
 • Creatief en communicatief sterk is en ervaring heeft met het organiseren van evenementen;
 • Affiniteit heeft met de IT-branche, cloud computing en digitale transformatie;
 • Zelfstandig kan werken en initiatief neemt;
 • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Een uitdagende functie binnen een snelgroeiend en dynamisch bedrijf met aansprekende klanten;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, 26 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het bijwonen van interessante evenementen en conferenties;
 • Een gezellige en informele werksfeer met leuke collega’s;
 • De mogelijkheid om met het hele team op workation te gaan naar mooie bestemmingen.

Bedrijfsprofiel

Vanuit onze passie voor IT en innovatie, hebben we inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een team van experts. Onze drijfveer is het leveren van innovatieve cloud- en integratieoplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten. Projecten en beheer, samen met de klant. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit, herbruikbaarheid. Met het enthousiaste team in Nieuwegein helpen ze klanten met hun bedrijfscontinuïteit. inQdo is een zeer gewaardeerde partner voor bedrijven in uiteenlopende branches door heel Nederland.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar eline.vanvliet@inqdo.com.
Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Eline van Vliet op nummer 085 201 11 61.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend