Alexandra Benschop

Integration Consultant

Alexandra houdt iedereen scherp op heldere communicatie en duidelijke afspraken. Maar vooral met oog voor elkaar. En oog voor de dieren, want ze is al jaaaren vegan.

Bas Blommendaal

Bas Blommendaal

Integration Consultant

Je kan Bas om alles vragen; van het maken van een design tot een stuk java! Of nog beter: het delen van een goede woordgrap. Dat doet hij trouwens ook graag als je er niet naar vraagt.

Eling Delleman

Business Development Consultant

Eling is een echte alleskunner. Hij heeft bij inQdo meerdere rollen gehad en neemt altijd de tijd om dingen goed te doen. Zo geduldig als hij is, wordt hij wel met regelmaat kwaad op zijn laptop (en ja... hardop)

Op deze pagina zie je alle professionals die voor inQdo Integratie werken. Mocht je iemand willen benaderen kan dat het beste via onze contactpagina of ons algemene telefoonnummer.

Pas jij bij ons team of wil je kennismaken? Stuur een mail of neem contact op! 

Twijfel je nog steeds? Of wil je weten wat we op kantoor doen? Kijk dan ons filmpje

Ons team!

inQdo Integration

Het team inQdo Integration! Allemaal op teambuilding! Er zijn 'rode knoppen' gevonden en er is flink gediscussieerd. We hebben elkaar constructief feedback gegeven en leuke oefeningen gedaan. Na een intensieve dag afgesloten met een goedverzorgde en lekkere barbeque en een drankje!

Ferdi Hellemons

Integration Consultant

Na een aantal jaar werken met een integratieplatform was het Ferdi duidelijk; hierin ligt zijn toekomst! Hij maakte de switch naar inQdo om een echte ‘Integration Jedi’ te worden. Ferdi is regelmatig in Utrecht te vinden voor een hapje, drankje of een leuke pubquiz.

inQdo Integration - Fred

Fred Bruis

Manager Operations

Fred is de teamleider van het operations team. Hij zorgt graag goed voor zijn collega’s en neemt regelmatig verse croissantjes mee voor iedereen.

Jeroen van Zwam

Integration Consultant

Jeroen is een IT-er met veel ervaring. Hij is werkzaam geweest als programmeur, analist, technisch consultant en manager. Het geeft hem veel plezier om anderen verder te helpen! Of dat nou met code is, een goede uitleg, of een lekker Brabants worstenbroodje.

Kenny Vaas

Support Consultant

Kenny houdt ervan om puzzels op te lossen. Hij zorgt voor duidelijkheid wanneer dat het hardst nodig is. Perfecte eigenschap voor zijn rol als Support Consultant! Of als Dungeon Master...

Koen de Vries

Integration Consultant

“What would Koen do?” vragen we onszelf vaak af. Koen heeft een voorliefde voor kwaliteit en voorspelbaarheid en dat merk je aan alles. Het onvoorspelbare krijgt een plekje als hij met zijn gezin windkracht 6 trotseert op de zeilboot.

Krelis Hornman

Integration Consultant

Krelis werkt het liefst hard en met de laarzen in de modder. Geen technische uitdaging die hij uit de weg gaat! Buiten de techniek is hij onze zorgzame collega die altijd de perfecte bbq voor je verzorgt.

Lesley Terpstra profielfoto

Lesley Terpstra

Support Consultant

Moeilijk incident? Onverklaarbare performance? Databasescript nodig? Lesley staat altijd voor je klaar! Ter ontspanning gaat zijn Windows PC aan en speelt hij games om zijn klikskills te verbeteren.

Mustafa Sahinci

Support Consultant

Mustafa maakte een carrière switch naar de IT. Na een jaar bikkelen op zijn Engelstalige opleiding tot Full Stack Developer, is hij nu aan de slag als Support Consultant bij inQdo Integration. Mustafa is naast een harde werker ook een voetballiefhebber!

Nick Derks

Integration Consultant

Nick is al vanaf het begin van inQdo bij en is onze SAP integratiespecialist! Van business tot beheer, hij draait er zijn hand niet voor om. Hij geniet thuis van het uitzicht op het water, liefst met zijn gezin.

Nicky Eskens

Support Consultant

Heeft van luisteren zijn vak gemaakt en begrijpt klanten als geen ander. Buiten werktijd luistert hij naar muziek uit de jaren vijftig, maar hij staat open voor suggesties!

Niek Knijnenburg

Niek Knijnenburg

Integration Consultant

Als Niek niet zo’n goede developer zou zijn, zou hij waarschijnlijk fantasy-boeken schrijven! Helaas (voor hem) is hij heel goed en geven we zijn carrière als auteur geen kans.

inQdo Integration - Oscar

Oscar Thomas

Manager Business Line

Oscar is sinds 2019 de manager van de business line. Hij houdt van een creatieve uitdaging (en het liefst met een beetje druk op de ketel!). Om te ontspannen rijdt hij graag een rondje op de motor.

Peter Karsten

Integration Consultant

Peter heeft brede interesses; hij heeft politicologie gestudeerd, yogales gegeven, en in een smartshop advies gegeven over psychedelica. Zijn pad ging van psychedelica naar Python en nu leert hij alles over integratie bij inQdo.

inQdo Integration - Stefan

Stefan Kenter

Integration Consultant

Stefan is waarschijnlijk de meest vrolijke developer die we kennen. Hij werkt altijd met een lach op zijn gezicht. Net als Jeroen, Kenny en Nicky, is hij groot D&D fan!

Theo van Dijk

Theo van Dijk

Integration Consultant

Met roots in integratie en skills in SAP, is Theo een ideale allrounder. Hij kan alles, maar blijft altijd de bescheiden Brabander. Hij is in zijn element als hij bij een klant iets zelfstandig kan bouwen, of wanneer hij geniet van een goed jazzfestival!