Jaap Schalken, inQdo Cloud

Hi! Ik ben Jaap, 38 jaar en geboren in het Brabantse Waalwijk. Liefhebber van cloud en technisch gerelateerde vraagstukken. Hiernaast speel ik graag een potje honkbal in een vriendenteam en spendeer ik graag tijd met mijn gezin en vrienden.

Voordat ik bij inQdo Cloud begon ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij een bedrijf waar ik me bezig heb gehouden met het ontwikkelen, integreren en optimaliseren van een private cloudoplossing. Je kunt wel stellen dat ik al enige jaren ervaring heb in de IT! Ik vind het interessant om de ontwikkelingen op IT-gebied op de voet te volgen en hier in mijn dagelijkse werkzaamheden mee bezig te zijn.

Een mooie vervolgstap in mijn carrière

Door bij inQdo Cloud te starten, heb ik een mooie vervolgstap gezet in mijn carrière. Ik ben bij inQdo Cloud in een warm bad terecht gekomen en krijg hiermee een mooie kans om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Met mijn technische en commerciële kennis hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het inQdo Cloud team en bouw ik graag met klanten aan een mooie langdurige samenwerking.

Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend