4 oktober 2022 – Even voorstellen: mijn naam is Jeroen van Zwam en heb sinds 1999 verschillende IT gerelateerde rollen mogen vervullen. Op 3 oktober ben ik bij inQdo gestart in de rol van Integratiespecialist. Ik woon in ‘s-Hertogenbosch waar mijn partner en ik in 2007 onze ‘forever home’ hebben gevonden, 5 minuten lopen van DE Bossche Bollen bakker.  

Eerder ben ik werkzaam geweest als programmeur, analist, technisch consultant en manager, waarbij de gemene deler software development voor logistieke processen is.

Het meeste plezier haal ik uit het analyseren van technische uitdagingen – waarvoor uitzoekwerk nodig is – en dan voor dit probleem ook een oplossing te ontwerpen. Met mijn kennis van integratie, doorzettingsvermogen en gestructureerde aanpak zal ik het design team gaan versterken.   

Mechatronica en meer

Naast inQdo heb ik natuurlijk ook een aantal andere activiteiten. Zo gaan mijn vriendin en ik graag op reis en bezoeken we graag een terras of restaurant. Verder besteed ik veel tijd aan besteed ik aan mechatronica (mechanica,  programmeren en elektronica in een), dit doe ik bij een maker zone waar meer ‘knutselaars’ (maar ook professionals) rondlopen.

Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan op een van de inQdo projecten!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161