Junior Integration Developer (32-40 uur)

Jouw kickstart voor een carrière binnen de IT! inQdo in Nieuwegein zoekt een startende integratie developer. Geen of weinig ervaring? Geen probleem, wij zijn er namelijk van overtuigd dat, met de juiste interesse, iedereen kan leren developen! 

Bij inQdo in Nieuwegein werkt een professioneel en gedreven team, zij gaan jou alles leren over development en integraties. Wat we je niet aan kunnen leren, maar minstens zo belangrijk is in deze rol, zijn jouw empathische skills. Jij begrijpt dat een keer koffie drinken met een klant misschien wel belangrijker is dan zijn tickets bij te werken. Wanneer iets niet duidelijk is, voel jij aan wanneer je de telefoon moet pakken en geen ellenlange mail moet typen.

Maar wat doet een integratie developer dan precies? 

Het team van integratieontwikkelaars bij inQdo is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van integratie-oplossingen. Dit houdt in dat je verschillende systemen met elkaar verbindt en ervoor zorgt dat data op een gestructureerde manier uitgewisseld wordt. Je maakt hierbij voornamelijk gebruik van het integratieplatform webMethods en het eigen integratieplatform gehost op AWS. Verschillende systemen die binnen organisaties gebruikt worden, worden gekoppeld door de nieuwste technieken zoals SOAP services, REST API’s en adapters. 

Een dankbare functie waar steeds grotere vraag naar is binnen vrijwel elke branche. Het automatiseren en integreren van applicaties levert vrijwel altijd direct gemak en efficiëntere bedrijfsprocessen op!

Wat voor projecten ga je oppakken? 

inQdo heeft een ontzettend leuk, afwisselend klantenportfolio waar zij maatwerk integratie-oplossingen voor verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan Holland Casino waar onder andere de gecontroleerde toegang voor bezoekers gelinkt wordt aan een groot aantal systemen en databases. Of Meijers Assurantiën, waar alle data op de verschillende websites gevoed wordt door inQdo’s integratie-oplossing. Zie hier nog veel meer mooie projecten waar inQdo aan werkt!

Dit breng je mee

Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van integraties tussen applicaties op basis van Software technologie; “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

inQdo is op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. Je hoeft het nog niet gedaan te hebben, maar je moet wel de drive hebben om het te gaan kunnen! Je wil jouw skills gebruiken om iets moois te bouwen met je team. Het team is erg complementair aan elkaar, staat open voor feedback en zorgt ervoor dat samen naar de beste oplossingen wordt gewerkt. Verder beschik je over:

  • Je hebt HBO of WO denkniveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden: je bent goed in praten en beter in luisteren;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen: je kan snel inschatten wat belangrijk is voor onze klanten en begrijpt het belang;

We spreken op kantoor Nederlands met elkaar, soms Engels met onze klanten, dus je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit bieden we jou:

Wij zorgen voor een fijne werkplek in Nieuwegein waar je samenwerkt met de beste en leukste collega’s. We hebben een platte organisatie waarin iedereen elkaar feedback kan geven. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en veel te leren over het vak. Er worden verschillende opleidingen aangeboden zodat je je soft- en hard skills kunt verbeteren. Je zult snel beginnen aan een cursus webMethods om de basis onder de knie te krijgen. Je ontwikkelt jezelf in een beschermde omgeving, begeleid door collega’s uit het DevOps-team en uit het veld. Door de informele sfeer is het team van gedreven experts een gezellige plek om te werken.

Medewerkers van inQdo krijgen veel vrijheid. Zodra je zelfstandig je werk kunt uitvoeren kun je zelf je tijden en je werkplek kiezen. Uiteindelijk weet jij het beste waar en wanneer je je werk uitvoert. Omdat we het uiteindelijk samen doen is jouw team een aantal dagen per week op kantoor. Niet alleen om te werken, maar ook om kennis te delen, op de hoogte te zijn van het reilen en zijn van je collega’s en voor een spelletje of een drankje. 

Daarnaast bieden wij:

  • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding, thuiswerkplekvoorziening en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
  • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
  • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om thuis te werken;
  • Meerdere personeels- en teamuitjes per jaar (heb jij nog iets wat op je lijstje staat?).

Bedrijfsprofiel

Simplifying Integration Together – Vanuit de passie voor ICT en innovatie is inQdo in 2010 opgericht en uitgebouwd tot een organisatie met een professioneel team van experts. Drijfveer is het leveren van een doordacht en betrouwbaar integratieplatform op basis van webMethods. inQdo integration levert alle diensten om het integratieplatform van de klant in te richten en te onderhouden: consultancy, projecten en beheer. inQdo staat voor heldere afspraken, voorspelbare kwaliteit en herbruikbaarheid. 

Het kantoor staat in Nieuwegein maar inQdo werkt in heel Nederland voor en met klanten. Het team bestaat uit 40 collega’s – consultants die zich richten op cloud dienstverlening of applicatie integratie. Nieuwsgierig? Maak kennis met het team!

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar britt@hupp.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt inQdo bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature. 

Solliciteer

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19, 3439NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend