12 april 2022 – Mijn naam is Kees Serier, ik ben op 1 april (en dit is geen grap) begonnen bij inQdo Cloud in de functie AWS Cloud Engineer.
Geboren en getogen in Utrecht en heb zo’n 30 jaar in IJsselstein gewoond. Uit een eerder huwelijk heb ik twee dochters, en sinds 2018 heb ik samen met mijn huidige relatie een huis gekocht in Ede. Ironisch genoeg is mijn nieuwe baan vlakbij mijn oude woonplaats.

Naast mijn werk vind ik veel dingen interessant, maar heb helaas niet overal tijd voor. Momenteel ben ik voornamelijk aan het sporten denk aan fitness, fietsen, wandelen en golf, maar ook aan het experimenteren en programmeren met Linux, fotografie, klussen in huis en tuin, lezen en ben ik bezig met muziek.

Ik heb elektronica gestudeerd, want ik wilde de computerkant op. Na mijn militaire dienst ben ik daarom begonnen in Vianen in de hardware. Langzamerhand ben ik de softwarekant op gegaan naar onder andere UNIX en C-programmering.
Na een overstap heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt met onder andere AIX en HP-UX. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij inQdo Cloud. Mijn interesse werd gewekt doordat inQdo Cloud met AWS werkt. Na elk sollicitatiegesprek vond ik dit interessanter en leuker. Nu ik er eenmaal werk, blijkt dit in de praktijk ook zo te zijn. Er heerst een fijne sfeer!

Ik hoop snel “op stoom” te komen om mij in te kunnen zetten voor inQdo Cloud en een bijdrage te kunnen leveren mijn huidige ervaring.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161