Kelly Douglas Marketing Communicatie Specialist bij inQdo

Ik ben Kelly, 32 jaar en woon in Utrecht. Hiervoor heb ik 7,5 jaar bij een online marketing bedrijf gewerkt en heb daar de nodige ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie. Een goede basis om bij inQdo aan de slag te gaan. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en denk dat ik daarmee zeker een goede toevoeging ben voor het team.

Wat me meteen aansprak bij inQdo was de persoonlijke aanpak en de enthousiaste collega’s. Ook de bedrijfsgrootte vind ik perfect. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig home workouts of ga lekker baantjes trekken in het zwembad. Daarnaast ben ik een echte levensgenieter. Ik houd van lekker eten, een borreltje op zijn tijd of een dansje op een festival. Een tijdje geleden ben ik mijn eigen foodblog gestart op Instagram waar ik veel energie uithaal.

De perfecte mix

In mijn rol als Marketing Communicatie Specialist ga ik me onder andere bezighouden met de website, socialmediakanalen en het organiseren van events. Eigenlijk alles wat met communicatie te maken heeft. Als Officemanager zorg ik ervoor dat alles op kantoor soepel verloopt en verzorg ik de interne communicatie. Een super leuke combi en genoeg uitdaging dus!

Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur en wie weet zie je me (wanneer het weer kan) op een beurs staan! 

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend