19 april 2022 – Mijn naam is Kenny Vaas, ik ben op 11 april begonnen bij inQdo Integration in de functie Support Consultant. Ik ben 31 en woon in Almere. Voorheen was ik werkzaam bij een bedrijf dat software voor kledingwinkels maakt en ben daar bij de eerste lijn servicedesk begonnen. Ik ben doorgegroeid en deed uiteindelijk veel meer: projecten, procesbegeleiding en vooral veel collega’s en klanten helpen met hun vragen.

Ik hou ervan om zaken echt te begrijpen en puzzels op te lossen en ben goed in context gebruiken om processen te doorgronden. Ik kan me ook goed inleven in klanten en collega’s en vind het leuk om met mensen samen te werken.

Bij inQdo ben ik het nieuwste lid van Team Operations. We monitoren proactief de status van onze omgevingen op gebruik van resources en foutmeldingen in de integraties, we zijn verantwoordelijk voor klantcontact en rollen gepland aanpassingen uit. We communiceren ook intern met de rest van het bedrijf om incidenten, wijzigingen enzovoort af te stemmen en op te lossen. Tenslotte voeren we ook wijzigingen door in bestaande integraties, waarin ik een grotere rol zou willen spelen.

Kennis opdoen bij inQdo Integration

In de eerste periode verwacht ik vooral veel te leren over de technische werking van alle tools en software waar we mee te maken hebben, hoe omgevingen van diverse klanten zijn ingericht, hoe om te gaan met incidenten, opdrachten etcetera. Op termijn verwacht ik meer bezig te gaan met het verbeteren van onze processen, het uitbreiden van onze documentatie en mij bezig gaan houden met development.

Ik ben een leergierige, communicatief vaardige en betrouwbare collega, en een collega waar je ook nog gezellig mee kan praten en lachen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161