5 december 2023 – Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Laurens van Gunst en sinds twee weken ben ik jullie nieuwe collega. Ik ben 40 jaar oud, getrouwd en woon nu drie maanden in Wijk en Aalburg. We hebben hier een oud huisje gekocht en zitten momenteel midden in de verbouwing. Gelukkig ben ik redelijk handig en kan ik veel zelf doen. In mijn vrije tijd geniet ik van het kijken naar films en tv-series, maak ik graag wandelingen door het bos, vaar ik met onze boot, of geniet ik van lekker eten met vrienden.

Mijn carrière in de IT begon op mijn zeventiende op de servicedesk van een hogeschool, waar ik als stagiair aan de slag ging. Door de jaren heen ben ik gegroeid, van engineer naar architectuur, consultancy en uiteindelijk naar diverse (technische) managementrollen. Dankzij mijn brede ervaring heb ik kennis opgedaan van verschillende technieken en ben ik bekend met datacenters, beheers ik VMware volledig en ben ik erg vertrouwd met verschillende cloud providers zoals AWS, Google en Azure.

Ik heb gekozen voor inQdo omdat ik enthousiast ben over de mogelijkheid om deel uit te maken van een ambitieus bedrijf met een heldere missie en visie waar ik waarde aan kan toevoegen. Binnen inQdo zal ik mij als Managing Consultant bezig houden met Business Development, het uitbouwen van bestaande klanten, maar ook het verder stroomlijnen van sales processen. inQdo staat bekend om haar technische expertise, waarbij vrijwel elk project, of het nu gaat om Cloud of Integratie, een technische invalshoek heeft. Mijn doel is om de vaak net zo cruciale maar minder technische aspecten toe te voegen, ofwel de ‘zachte’ kant van IT. Hierbij kun je denken aan Cloud Centers of Excellence, strategische besluitvormingstrajecten, of de processen eromheen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161