Linda, Backoffice medewerker inQdo

7 maart 2022 – Hallo, mijn naam is Linda, 50 jaar, en ik woon alweer 26 jaar in het mooiste en aller gezelligste dorp van Nederland: Breukelen. Sinds 2 jaar woon ik samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn mountainbike de bossen in. Ook een heerlijke wandeling met mijn honden sla ik niet over. Daarnaast ben ik een echte muziekliefhebber en tokkel zelf ook af en toe een deuntje op mijn gitaar. Verder ben ik graag aan het koken en ga ik lekker uiteten met mijn vrienden.

Na ruim 30 jaar ervaring in diverse branches als Financieel medewerker / Backoffice medewerker vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging!

Toen ik ging solliciteren bij inQdo voelde ik direct al een positieve klik. Ik ben super blij dat ik onderdeel mag zijn van inQdo en als Backoffice medewerker aan de slag mag gaan. Ik ben inQdo dankbaar dat ik hier mijn persoonlijke ambities en de doelen verder kan verwezenlijken.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161