Lotte - inQdo Cloud

14 maart 2022 – Mijn naam is Lotte, 23 jaar oud en ik ben een geboren en getogen Eindhovenaar. Eindhoven is echt mijn stad, maar tijdens mijn opleiding tot software engineer heb ik een half jaar in Cardiff, Wales gewoond. Hier heb ik mijn minor cybersecurity gevolgd en deze stad heeft toch ook een plekje in mijn hart weten te bemachtigen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vriendin of vrienden, in de sportschool of ben ik bezig met muziek. Ik luister graag naar vinyl, maar zit ook regelmatig achter mijn drumstel. Voor corona was ik regelmatig bij concerten te vinden. Verder ben ik een echte sneaker liefhebber en verzamel vooral Jordans. Mocht ik nog tijd over hebben vind ik gamen of lezen ook zeker leuk.

Ik vind het leuk om door middel van programmeren problemen op te lossen

In februari 2021 heb ik mijn afstudeerstage bij Defensie afgerond en daar ben ik blijven werken als softwareontwikkelaar. Ik heb daar veel geleerd, maar het werd tijd voor iets anders. inQdo Cloud sprak mij erg aan door de sfeer en het werken met cloudtechnieken en AWS. Ik ben een doorzetter en als ik ergens voor ga doe ik dat voor de volle 100%. Ik vind het leuk om door middel van programmeren problemen op te lossen en nieuwe dingen te maken. Ik ben nog jong en heb veel te leren en vind het leuk dat ik mijn doelen kan aanpakken voor inQdo Cloud.

Sinds maart ben ik aan de slag gegaan als software engineer bij inQdo Cloud en heb er heel veel zin in.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161