14 juni 2023 – Even voorstellen: Mijn naam is Marsha van Haaften, ik ben 43 jaar en samen met mijn gezin woon ik sinds kort in het jongste dorp van Nederland, Hoef en Haag. Dit prachtige dorp aan de Lek ligt vlak bij Nieuwegein en dus op steenworp afstand van inQdo waar ik 12 juni ben gestart als medewerker Marketing en Events. Een veelzijdige functie waarin ik onder andere werk aan de branding & marketing van inQdo en waarin ik mag meebouwen aan de mooiste events en leukste teambuildings uitjes.

 

Van origine ben ik een creatief; vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om dingen te creëren. Waar ik dat vroeger vooral op papier en doek deed, vind je mij tegenwoordig met name achter de computer spelend met Adobe. Het was voor mij destijds dan ook een logische stap om aan de kunstacademie te gaan studeren, en voor het grootste deel van mijn carrière heb ik als designer en teamlead creatie gewerkt in verschillende branches. De IT branche echter, die is vrij nieuw voor mij.

 

Ik ben dus een IT-groentje, maar aangezien er een fijne en open sfeer heerst bij inQdo, ben ik er van overtuigd dat ik een beroep kan doen op de expertise van mijn collega’s om te leren en te kunnen worden ondergedompeld in de wereld van cloud en integratie.

 

Ik kijk er naar uit om mijn creativiteit en expertise te kunnen inzetten en zo mijn steentje bij te dragen aan deze mooie organisatie!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161