Mohammed Agulmous, inQdo Cloud

Mijn naam is Mohammed, 35 jaar en kom uit Amsterdam. Ik ben een echte gamefreak. Het liefst speel ik actievolle games met een vriendengroep, maar van een strategische game heb ik evenveel plezier. Naast gamen, sport en voetbal ik graag.

Ondanks mijn IT-achtergrond heb ik de afgelopen jaren met veel plezier in een hotel als manager gewerkt. Uiteindelijk kwam ik erachter dat mijn passie toch écht binnen de IT ligt. Daarom heb ik besloten om er werk van te maken en mezelf te ontwikkelen op cloudgebied.

Een baan die aansluit bij mijn hobby

Gezien de recente ontwikkelingen is cloud niet meer weg te denken en blijft het uitbreiden. Het is altijd een passie geweest om mijn eigen IT-omgeving optimaal te laten functioneren, en een baan te hebben die nauw aansluit bij mijn hobby; daar krijg ik veel energie van. Werken bij inQdo Cloud geeft mij de kans om mezelf verder te ontwikkelen en door mijn enthousiaste manier van werken verwacht ik een waardevolle toevoeging te zijn voor de organisatie.

Ik ben zeer blij om deel te mogen maken van het team en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te kunnen dragen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend