10 januari 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Mustafa Sahinci. Ik ben 29 jaar oud en kom uit Nieuwegein. Op 2 Januari ben ik aan de slag gegaan als Support Consultant bij inQdo Integration. Na meer dan 10 jaar in de techniek gewerkt te hebben was het tijd voor een carrièreswitch naar de IT!

Voordat ik in de IT terecht kwam, was ik werkzaam als machine operator in de techniek. Wat ik miste in mijn baan, was dat ik niet meer werd uitgedaagd, dus het verlangen om elke dag iets nieuws te leren en telkens te worden uitgedaagd in mijn carrière heb ik besloten voor een carrièreswitch naar de IT! Afgelopen jaar heb ik een Full Stack Software Developer opleiding gevolgd bij Code Institute.

Voetbal en vrienden

In mijn privétijd ben ik veel met mijn familie en vrienden. Ik hou van reizen en nieuwe plekken, cultuur en geschiedenis ontdekken. Ik ben ook een voetballiefhebber en houd mezelf bezig met fitness en bezoekjes aan vrienden en/of familie.

Bij inQdo hoop ik een mooie start van mijn IT carrière te maken. Ik hoop dat we nog vele jaren samen kunnen werken en kan niet wachten om jullie allemaal nog wat beter leren te kennen!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161