Nicky, Support Consultant bij inQdo

14 mei 2021 – Mijn naam is Nicky, 27 jaar en momenteel woon ik in het mooie Houten. Ik ben gek op gamen en speel voornamelijk Role Playing Games ook wel RPG’s genoemd, maar van een beetje schieten of vechten ben ik ook niet vies (dan heb ik het over games natuurlijk). Als ik niet achter mijn pc te vinden ben, dan kan je mij hoogstwaarschijnlijk vinden bij de lokale Vinyl winkel of dan ben ik druk bezig met het nogmaals sorteren van mijn Vinyl Verzameling: “Toch maar op genre dan?”.

Mijn carrière in de IT is nog erg pril, maar ik heb altijd wel affiniteit met IT gehad waardoor ik nieuwe onderwerpen snel oppak, daarnaast ben ik ontzettend leergierig. Hiervoor heb ik bijna 2 jaar als Support Consultant gewerkt bij een ander IT-bedrijf, waar ik al snel als vraagbaak werd gezien.

inQdo is de perfecte plek om mijn kennis te verbreden

Op 3 mei ben ik begonnen als Support Consultant bij inQdo. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn huidige kennis kan toepassen en tegelijkertijd veel nieuwe kennis kan opdoen, en daar is inQdo de perfecte plek voor. Hoewel mijn kennis binnen de integratie nog beperkt is, merk ik dat mijn collega’s met veel enthousiasme alle onderwerpen duidelijk uitleggen en dat gaat goed samen met mijn leergierigheid.

Naast het feit dat ik merk dat inQdo echt om mijn ontwikkeling geeft, zie ik ook dat er naar de persoon zelf gekeken wordt. Ik ervaar het nu al als een hele relaxte en open werkplek waar je heel makkelijk binnen kan komen vallen en waar iedereen een goede grap waardeert.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161