Belang van duurzaamheid

Als onderneming zijn we op méér gefocust dan alleen ons eigen bedrijf. We willen een bijdrage leveren aan een succesvolle maatschappij. Daarom staan duurzaamheid en sponsoring sinds onze oprichting hoog op onze agenda.

Groene producten

Bij alle evenementen die we bezoeken, besteden we aandacht aan duurzaamheid. Dit doen we door te kiezen voor ‘groene’ give-aways, zoals Doppers. Door deze producten aan bezoekers te geven, maken we hen bewust van hun effecten op het milieu omtrent verpakking en single-use plastic afval.

Mobiliteit en laadpalen

We moedigen onze collega’s aan bewust om te gaan met het milieu. Zij kunnen kiezen voor een mobiliteitsvergoeding in plaats van een leaseauto, en ze rijden vaak met elkaar mee naar kantoor: carpooling is minder vervuilend en wel zo gezellig! Ook heeft ons kantoorpand zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Zakenpartner KWF Kankerbestrijding

Ieder jaar sponsoren wij een goed doel dat ons aan het hart gaat. Sinds 2018 zijn we zakenpartner van KWF Kankerbestrijding: een organisatie waar we volledig achterstaan. Tot 2018 sponsorden we kortlopende projecten. Zo deden we mee met de veilingen van Serious Request en steunden we deelnemers van de Alpe d’HuZes.
inQdo: Zakenvriend van KWF

Meer informatie

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen omtrent duurzaamheid en sponsoring. Neem gerust contact met ons op indien u hier iets over wil vragen.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend