Partner inQdo Cloud - Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS)

In 2006 begon Amazon Web Services (AWS) IT-infrastructuurdiensten aan bedrijven aan te bieden in de vorm van webservices – nu algemeen bekend als cloud computing. Een van de belangrijkste voordelen van cloud computing is de mogelijkheid om kapitaalkosten vooraf te vervangen door lage variabele kosten die kunnen worden aangepast aan uw bedrijf. Met de Cloud hoeven bedrijven niet langer weken of maanden van tevoren servers en andere IT-infrastructuur te plannen en aan te schaffen. In plaats daarvan kunnen ze binnen enkele minuten honderden of duizenden servers sneller draaien en sneller resultaten leveren.

Vandaag biedt Amazon Web Services een zeer betrouwbaar, schaalbaar, goedkoop infrastructuurplatform in de cloud dat honderdduizenden bedrijven in 190 landen over de hele wereld bedient. Met datacenterlocaties in de VS, Europa, Brazilië, Singapore, Japan, Zuid Afrika, Hong Kong, India, Zuid Korea, Canada, China, Bahrain en Australië profiteren klanten in alle sectoren.

Software AG

Software AG begon zijn reis in 1969, het jaar waarin technologie een man op de maan hielp en de software-industrie is geboren. Sindsdien heeft Software AG onophoudelijk gewerkt aan het onafhankelijk, inclusief en inventief zijn. Eerlijk en flexibel om mee te werken, zetten zij zich in voor duurzame vooruitgang in het creëren van een wereld van verbinding.

Door de vloeiende gegevensstroom te bieden, geven ze bedrijven de mogelijkheid om direct te beslissen en handelen.

Software AG is een softwarebedrijf met meer dan 10.000 zakelijke klanten in meer dan 70 landen. Het bedrijf is de tweede grootste softwareleverancier in Duitsland en de zevende grootste in Europa.

inQdo werkt met het webMethods-platform van Software AG. webMethods is een hybride integratieplatform, waarmee u alles met alles sneller kunt integreren dankzij een open, op standaarden gebaseerde integratie.

Software AG - Partner inQdo B.V.
Logo SAP

SAP

SAP is marktleider in bedrijfstoepassingssoftware en helpt bedrijven van elke omvang en in alle bedrijfstakken op hun best te werken: 77% van de transactieomzet in de wereld raakt een SAP-systeem. Onze machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analysetechnologieën helpen de bedrijven van klanten om te vormen tot intelligente ondernemingen. Met onze end-to-end suite van applicaties en services kunnen onze klanten winstgevend werken, zich continu aanpassen en het verschil maken. Met een wereldwijd netwerk van klanten, partners, werknemers en opinieleiders helpt SAP de wereld beter te lopen en verbetert het het leven van mensen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend