16 maart 2023 – Even voorstellen: mijn naam is Peter Karsten. Ik ben 30 jaar, en ik woon in Leiden. Sinds 1 maart ben ik bij inQdo als junior integratiespecialist, en ik heb zin om de komende tijd veel te leren.

In mijn vrije tijd ben ik veel op mijn volkstuin, waar ik de cyclische aard van de natuur beter leer kennen en met veel genoegen voor onder andere de frambozen, pompoenen en oesterzwammen zorg. Ook speel ik graag bordspellen (Schaken, El Dorado, Macchiavelli) en lees ik over mindfulness, psychologie en filosofie.

Python en psychedelica

Dankzij een brede interesse heb ik veel verschillende dingen gedaan. Zo heb ik politicologie gestudeerd, yogales gegeven, in een smartshop advies gegeven over verantwoord gebruik van psychedelica en heb ik me actief ingezet voor het klimaat. Toen ik in aanraking kwam met Python, zag ik dat programmeren goed aansluit bij mijn logisch en probleemoplossend vermogen. Na een kort IT-traineeship kwam ik terecht bij inQdo en hier hoop ik me te verdiepen in integratie en me dit vakgebied eigen te maken. Ik heb me al vanaf het solliciteren erg op mijn gemak gevoeld bij inQdo, en mijn verwachting is dat ik ontzettend veel kan leren van mijn collega’s en we plezierig zullen samenwerken. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161