21 november 2022 – Even voorstellen: mijn naam is Peter Nijssen en ik woon samen met mijn vriendin en twee dochters in Someren. Thuis heb ik een verzameling van 200 bordspellen, wat ik enigszins aan het afbouwen ben, maar daarentegen is de verzameling lego aan het stijgen. Ik houd me graag bezig met domotica en het automatiseren van mijn huis. In het weekend sta ik op het veld als instructeur behendigheid voor de lokale hondenclub.

Ik heb een opleiding tot software engineer gevolgd, waarna ik als back-end developer aan de slag ben gegaan. Door de jaren heen ben ik steeds meer naar de business zijde van een bedrijf gegroeid in de rol van product manager en heb ik me vooral bezig gehouden met problemen en uitdagingen waar klanten mee worstelen. Vaak is een probleem niet direct ook de oorzaak, maar het gevolg van een ander probleem. Ik ga graag op zoek naar de daadwerkelijke probleemstelling of uitdaging om dan vervolgens met het team te brainstormen over de oplossing en deze daadwerkelijk te laten implementeren. Uiteindelijk met als doel de waarde voor de klant te verhogen. Het feit dat ik aan beide zijdes heb gewerkt, maakt het mogelijk dat ik zowel de uitdaging van de klant, als van het engineering team zie.

Het werd me al snel duidelijk dat inQdo Cloud bestaat uit een grote groep getalenteerde engineers die enorm gedreven zijn om hun klant te helpen. Er heerst een open cultuur bij inQdo Cloud die je voelt, zodra je bij ze over de vloer komt. Ik ga inQdo Cloud helpen in de vertaalslag van de business case naar de technische oplossing, om zo de aansluiting met de klant nog verder te versterken en de klant verder te ondersteunen in het bereiken van zijn doelstellingen.

Ik ben zeer blij om deel uit te mogen maken van het team en ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te kunnen dragen.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV
LinkedIn inQdoTwitter inQdoFacebook inQdo

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161