Cargofit

Coltbaan 1-19
3539 NG Nieuwegein
020-800 6124
info@cargofit.nl
www.cargofit.nl

Over Cargofit

CargoFit is een adviespartner voor de transport- en logistieke sector. De organisatie biedt gespecialiseerde SAP-consultatie en heeft diepgaande kennis over de meest recente SAP-oplossingen voor transportatie en fysieke distributieprocessen.

De consultants van CargoFit hebben succesvol diverse projecten opgeleverd, zoals SAP Transportation Management, SAP Event Management en SAP Advanced Planner & Optimizer projecten. Tijdens deze implementatieprojecten ondersteunen zij klanten op alle niveaus, vanaf verpakkingskeuzes tot go-live en applicaties.

CargoFit’s consultants willen klanten helpen om controle te krijgen over hun oplossingen. Zij zijn ervan overtuigd dat succesvolle bedrijfsoplossingen in handen moeten zijn van de bedrijven zelf, en dat architecturale beslissingen niet moeten worden geoutsourcet naar externe consultants. Daarom werken zij graag schouder aan schouder met de klant om de klus geklaard te krijgen, waarbij ze ervoor zorgen dat de klanten de inhoud van de projecten en de impact van beslissingen volledig begrijpen.

De uitdaging

CargoFit wilde SAP-transportatieoplossingen bouwen die ze konden presenteren aan hun (potentiële) klanten en gebruiken tijdens huidige projecten. Zij hadden echter nog geen bestaand SAP-landschap. inQdo implementeerde de AWS SAP-infrastructuur voor CargoFit. Het was een ‘greenfield’ SAP-landschap oplossing. CargoFit wilde een landschap dat kon worden aan- en uitgeschakeld wanneer zij dat wilde – iets dat ze zou terugzien in de gemaakte kosten.

De oplossing

Wij bouwden het SAP landschap voor Cargofit met onze eigen AWS deployment templates voor SAP. Aangezien CargoFit’s consultants de hele wereld over reizen, moest de infrastructuur overal ter wereld beschikbaar zijn. inQdo gebruikte Amazon Web Services om aan deze behoefte te voorzien.

Daarnaast gebruikte inQdo aewacs om maximale flexibiliteit te halen uit de SAP-systemen. Met aewacs heeft Cargofit controle over:

  • uptime/downtime, wat resulteerde in lagere operationele kosten
  • back-up- en retentieperiodes

Het resultaat

Wij combineerden onze AWS- en SAP-kennis en bouwden zo het gewenste SAP-landschap. CargoFit kan haar landschap nu overal ter wereld gebruiken. En, om de operationele kosten laag te houden, gebruikt Cargofit aewacs. Hierdoor kan de organisatie haar systemen starten en stoppen wanneer zij dat wil.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend