De Fabory Group is een toonaangevende groep van technische handelsondernemingen met meer dan 140 vestigingen in 15 landen. De organisatie biedt onder andere industriële producten aan van A-merken en veiligheidsproducten. De onderhoudsperiode van Fabory’s integratiesoftware eindigde en de firma zocht een langetermijnoplossing voor (het onderhoud van) haar integratiesoftware.

Fabory
Contactweg 42A
1014 AN Amsterdam
+31 88 225 3000
www.fabory.com

De uitdaging

De onderhoudsperiode van Fabory’s integratiesoftware eindigde. Om de continuïteit van haar integratiesoftware voor een langere periode te borgen, wilde de firma haar webMethodssuite upgraden.

De oplossing

Wij startten dit upgrade-project met een workshop waarin we alle afhankelijkheden en potentiële knelpunten in kaart brachten. Op basis van deze workshop maakten we een projectplan. Na goedkeuring van dit plan, voerden we de upgrade uit.

Een van onze producten is inQdo essentials: een monitoringoplossing, specifiek ontwikkeld voor webMethods. Als onderdeel van de upgrade hebben we inQdo essentials geïmplementeerd bij Fabory.

Na uitvoering van het upgradeproject, heeft Fabory een supportcontract met inQdo afgesloten. Fabory kan hierdoor terugvallen op de kennis van inQdo specialisten en hen inzetten als trouble-shooter.

Het resultaat

Fabory kreeg een succesvolle upgrade van de webMethodssuite inclusief een implementatie van inQdo essentials, en een aansluitend supportcontract. (Het onderhoud van) haar integratiesoftware is hiermee voor lange tijd geborgen.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend