Alle verzekeringen en informatie bij elkaar op het klantenportaal van Meijers Assurantiën


Klantbeleving staat centraal voor Meijers Assurantiën. Om aan te sluiten bij de verwachtingen is een klantenportaal ontwikkeld. Alle relevante gegevens worden hier snel en accuraat getoond, op een gebruiksvriendelijke manier. Ongeacht welke verzekering het betreft.


Van Heuven Goedhartlaan 935

1181 LD Amstelveen
meijers.nl

Automatiseren van handmatige acties

Voor onder andere employee benefits- en verzuimverzekeringen is een groot aantal integraties gerealiseerd. Salarismutaties worden nu door middel van straight-through processing (STP) verwerkt in de backend-systemen, waardoor wijzigingen geautomatiseerd, zonder vertragingen en fouten verwerkt worden. Daarnaast is met behulp van integraties een aantal back office processen geoptimaliseerd, zoals bijvoorbeeld de bezoekverslagen en koppelen van het back-end archief aan de berichtenbox.

Door het koppelen van alle systemen wordt Meijers Assurantiën in staat gesteld geautomatiseerd gegevens uit te wisselen zonder dat hier handmatige acties voor nodig zijn. Er wordt gebruik gemaakt van diverse technieken om systemen aan het integratie platform te koppelen, denk hierbij aan OpenID voor MFA, REST,SOAP API’s en database-adapters.

Samen doorbouwen

inQdo Integratie ontwikkelt en beheert het integratieplatform. Performance, security en functionaliteit worden continu gemonitord. Als spil in het landschap fungeert het platform als een stabiele component waarop Meijers Assurantiën haar dienstverlening kan bouwen. Door de AWS dienstverlening door inQdo Cloud te laten uitvoeren kunnen we snel schakelen en hebben we nog meer controle op de hosting. We kunnen hierdoor de best passende diensten gebruiken en deze borgen in het beheerproces. Periodiek evalueren we de architectuur en kunnen we verbeteringen en besparingen doorvoeren.


Maar uiteindelijk is het de samenwerking die de meerwaarde biedt. Door met elkaar in gesprek te blijven begrijpen de consultants van inQdo wat er speelt en wat er in de toekomst gaat komen.

Over Meijers Assurantiën

Meijers Assurantiën is een onafhankelijke makelaar in verzekeringen voor zakelijke en particuliere relaties. Meijers Assurantiën bemiddelt tussen verzekeraar en verzekerde. En geven advies over hoe onze klanten hun risico’s het beste afdekken. Juist op het snijvlak van zekerheid en kosten. Hierdoor kunnen de klanten van Meijers Assurantiën, ook internationaal, met een gerust hart zeker verder.

iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend