De Universiteit van Amsterdam (UvA) behoort tot de grote algemene universiteiten in Europa. De UvA vroeg ons de hosting van haar integratieplatform over te nemen. Dit migratieproject moest op korte termijn worden uitgevoerd, zodat de continuïteit kon worden gewaarborgd.

UvA
Spui 21
1012 WX Amsterdam
+31 20 525 1400
www.uva.nl

De uitdaging

De voormalig externe leverancier van de UvA beëindigde de hosting van het integratieplatform en het roostersysteem. inQdo is gevraagd deze dienstverlening over te nemen om op korte termijn de continuïteit te kunnen waarborgen. Het project moest onder hoge tijdsdruk worden uitgevoerd.

De oplossing

Tijdens het migratieproject is het integratieplatform naar de meest actuele versie geüpgraded. Voor het roostersysteem is gekozen om activiteiten uit te voeren die de stabiliteit en bedrijfszekerheid vergrootten. Functionele optimalisaties zijn vervolgens projectmatig uitgevoerd.

inQdo verzorgde de hosting en het technisch beheer van SAP Process Integration en de roosterapplicatie SyllabusPlus. Daarnaast voerden we alle supportactiviteiten uit die resulteerden in een goede werking van de systemen.

Tevens ondersteun(d)en wij de UvA bij haar integratieprojecten.

Het resultaat

Het migratieproject is succesvol uitgevoerd. Het integratieplatform is naar de meest actuele versie geüpgraded en alle systemen werken naar wens.
iso 27001 & isae 3402 certificaat inQdo BV

simplifying cloud and integration together

inQdo B.V.

Coltbaan 1-19

3439 NG Nieuwegein

info@inqdo.com

+31 85 2011161

Verzend